2777
2789
عنوان

پدرم

117 بازدید | 17 پست

بابام ازوقتی بازنشسته شده رفتاراش عوض شده..

خیلی مهربونه وخوبه واقعا به اندازه ای که بارها شده توفامیل همه بهمون گفتن خوشبحالتون...

اما ازوقتی بازنشسته شده رفتاراش عوض شده...به حرف هیچکس گوش نمیده..مثلا موقع رانندگی باسرعت میره وقتی بهش میگیم آروم تر ..به حرفامون گوش نمیده میگه من خودم رانندم بهتر میدونم..

توبعضی جمع ها که باید سنگین بود بابام شروع میکنه به شوخی کردن...رفتاراش گاهی مثل پسرای ۳۰ ساله میمونه...

خیلی ناراحتم..پدرم قبلااینجوری نبود  ولی الان رفتاراش سبک شدن..به نظر مامانم وما تومسائل اهمیت نمیده..میگه من خودم بهتر میدونم...الان هم سرکار میره وکار جدیدی داره ولی بازم رفتارای پدرم همونه..مثلا شیراز کلی جای دیدنی داره ولی معمولا تا بخوایم بریم یه جایی اینقدر بد رانندگی میکنه که دیگه پشیمون میشیم.. موقع ورزش وبازی توخونه داد وفریاد میزنه سر بازیکنا..براش مهم نیست توجمع نشسته جلوی عروسا ودامادا..عجیب شده...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بابای منم بعد بازنشستگی عجیب شده 😑🥲

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 
خب شاید این مدل زندگی و رفتارو بهتر دوست دار

خب مثلا تو جمع یهو به بازیکنا شروع میکنه به فحش دادن خوبه؟؟

پدرم خیلی رفتاراش خوب بوده...

بد رانندگی میکنه وبه نظر خودش،این بقیه هستن که بد رانندگی میکنگ

خب مثلا تو جمع یهو به بازیکنا شروع میکنه به فحش دادن خوبه؟؟ پدرم خیلی رفتاراش خوب بوده... بد رانند ...

اها ینی فحش میده

شاید کم حوصله شده یا نمیدونم واقعا 

بنظرم جز خودش کسی نمیتونه بفهمه چرا اینجور شد

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بابای منم حرف خونه هستو بیکار میشه به ما ها گیر میده که چرا سرت اینقدر تو گوشی هستو چرا کمک مامانت نمیکنی  یا داداشم چرا درس نمیخونه و اینا در طول هفته همه در صلحیم آخر هفته یه ذره جو به هم میریزه😂😂😅

بابای منم بعد بازنشستگی عجیب شده 😑🥲

احساس میکنم حس میکنن بقیه اونا رو نمیبینن  ولی واقعا اینطور نیست ماها عاشق پدرمونیم  ولی اون فکر میکنه ماها دیگه قبولش نداریم ورفتارای عجیب ازخودش بروز میده

بابام بعداز چندماه سریع رفت سرکار والان مجدد مثل قبل صبح ها میره سرکار وظهر برمیگرده..

آدم سنش بره بالا کمی بد اخلاق میشه کم حوصله تر میشه

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
بابای منم حرف خونه هستو بیکار میشه به ما ها گیر میده که چرا سرت اینقدر تو گوشی هستو چرا کمک مامانت ن ...

دقیقا😄

ولی حرفایی که توجمع میزنه ناراحتمون میکنه..

اها ینی فحش میده شاید کم حوصله شده یا نمیدونم واقعا  بنظرم جز خودش کسی نمیتونه بفهمه چرا اینج ...

مثلا یهو باصدای بلند توجمع به بازیکن جلوی کلی فامیل داد میزنه:: احمق...

یعنی فقط ما باتعجب بابام رواین روزا نگاه میکنیم..انگار یه نفر مثلا بشه یهو یه آدم دیگه

مثلا یهو باصدای بلند توجمع به بازیکن جلوی کلی فامیل داد میزنه:: احمق... یعنی فقط ما باتعجب بابام رو ...

میفهمم چی میگی چون اینجثر رفتار نمیکرد عجیبه برات

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

آدم سنش بره بالا کمی بد اخلاق میشه کم حوصله تر میشه

دوست ندارم اینجوری بابام بشه😭دوسش دارم...چیکار کنم؟

کتاب بخرم بزارم توخونه؟

برنامه ای هست که انجام بدم؟

چیکار کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز