2777
2789
عنوان

منم می‌خوام😭🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 33 پست
میخوای چه کار نمیبینی اینجا همش چس ناله میکنن از شوهر 

حالم به هم خورد دیگه از دیروز پریروز هی تاپیک شوهر خواستنه!! 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر چی میخوای؟ من آرامش و حامی میخواستم ولی ازدواج که کردم دیدم نه تنها باید صبح تا شب بخاطر این تحفه ای که ۵ نفر دیگه به من از زیر بته تقدیم کردن، متشکر و دولا راست باشم، بلکه اصلا تقدیمش هم نکردن خودشون دودستی چسبیدن و من آش نخورده و دهن سوخته. والا که از چاله دراومدم افتادم توی چاه

حالم به هم خورد دیگه از دیروز پریروز هی تاپیک شوهر خواستنه!! 

برا یه لحظه ترسیدم کامنتت رو باز کنم 😂

گفتم الانه که فش کشم کنن😑

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
برا یه لحظه ترسیدم کامنتت رو باز کنم 😂 گفتم الانه که فش کشم کنن😑

کلا فحش نمیدم نگران نباش هر جا اسممو دیدی😁 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
فامیلا من شوهر دارن😂 خواستی بگو پستش کنم برات فعلا همین موجوده😂😜

مال بقیه 😂

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
عاالی همراه یه کم خستگی 😂😂 تو چطوری عزیز دلم 

دنبال شوهر😂😑

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
😂😂😂😂موجودی انبار صفره ته کشیده  انشاالله یه خوبش برات پیدا میشه ❤

😂😂 مرسی عزیزم 🤣

چرا اینم‌داریم.پسر خاله اون‌یکیه😂

😂😂😂😂اولیع بهتر بود کثیف بود ولی قیافه دلنشینی داشت 😂😂😂

این یکیه ترسناکه 😂😂من میترسم ازش یهووو تو خواب چشماتو باز کنی قافشو ببینی سکته میکنی 😂😂😂ای خدااا