2777
2789
عنوان

همچین چیزی میشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 46 پست
شاید رفته بودی دستشویی بچت زنگ زده😂

نه نرفتم بچمم داشت تلویزیون میدید،، هبچ راه دفاع ندارم نمیدونم چرا اینجور شده😢

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصن بچم داشت تلویزیون میدید ،، بخدا اگ ندونم چجور شاید زندگبم داغون شه 

چر بخاطر زنگ زدن اینجوری شه البته من هنو ازدواج نکردم ولی چند بار اشتباهی به مادر شوهرش یعنی مامان بزرگم اشتباهی زنگ زده مامانم ولی اصلا همچین چیزی اتفاق نیافتاده چرا بخاطر یه زنگ ساده زندگیت داغون شه؟

چر بخاطر زنگ زدن اینجوری شه البته من هنو ازدواج نکردم ولی چند بار اشتباهی به مادر شوهرش یعنی مامان ب ...

من مبگم زنگ نزدم شوهرم میگه خب چرا دروغ میگی گوشی ک دروغ نمیگه شمارت افتاده ، ، و کلی بهم گف دروغگو

من مبگم زنگ نزدم شوهرم میگه خب چرا دروغ میگی گوشی ک دروغ نمیگه شمارت افتاده ، ، و کلی بهم گف دروغگو

خب اگه پا زندگیت وسطه بگذر😂😂

بگو زدم حالا دنیا که به اخر نمیرسه یه دروغ مصلحتی بگی🥺😂

نه اصن بچم داشت تلویزیون میدید ،، بخدا اگ ندونم چجور شاید زندگبم داغون شه 

یعنی چه.به هم خوردن زندگیت چه ربطی داره؟مگه گوشیت هوشمند نیست خب گاهی اوقات پیش میاد دیگه این دیگه جار و جنجال نداره.اصلا مادر شوهر نه ی غریبه 

من خیلی اوقات پیش اومده خواستم یکیو بگیرم اشتباهی دستم خورده رو شماره یکی دیگه.حتی  خیلیاشونم مرد بودن بعد سریع قطع کردم حالا شوهرم بیاد بگه آی چراال شده بل شده؟.ول کن بابا تورو خدا .اگه بخواد زندگی سر این چرندیات بپاشه میخوام اصن نباشه.مملکت نیست که دیوونه خونه اس

دیگه دارم دیوونه میشم ، همین چیز کوچیک باعث ی دعوای بررگ شد، حالا دیشب گفتم خدایا تو ک میبینی پس یکاری کن شوهرم باورم کنه ، فوری پاش ضربه دید و نمیتونه از جاش بلند شه ، ولی خب هی قبول نداره و میگه چرا دروغ میگی

اهان....ولش کن...شاید گوشیت قاط زده ی لحطه تماس افتاده متوجه تشدی....تو هم دیگه اصرار نکن بیخیال

شوهرم هی مبگه دروغ میگی و این مسعله کوچیکو دروغ میگی حتما دروغای بزرگترم گفتی بهم

اصلا گیریم زنگ هم زده باشی ؟ مگه مشکلی دارین باهم؟ چی شده قشنگ تعریف کن

شوهرم میگه وقتی اینو دروغ میگی حنما دوباره بهم دروغ گفتی ، و باعث شد یه دعوای بررگ کنیم