2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقم

واقعا 😂 اخه ما مشهد بودیم اون سال خیلی شلوغ بود بعد دستمون رو به زور به ضریح میرسوندیم با هزار زحمت بعد یهو خانم های عرب با هیکل درشت بودن همشون هم با آرنج دست چنان میزدن ما رو پست  دستمون رو به ضریح نرسیده میگفتن با صدای بلند حبیبی ..وای درد از چند جای بدنمون از اول میگرفت تا اخر استخون پام ..لامصب دست های سنگین ..من ک دیگه واقعا میترسیدم برم جلوم 😄

خدایا شکرت🙏
واقعا 😂 اخه ما مشهد بودیم اون سال خیلی شلوغ بود بعد دستمون رو به زور به ضریح میرسوندیم با هزار زحمت ...

اره حبیبی میشه عشقم 😀

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
😁کلمه رو خطاب به یه خانم گفته

به خودم گفت منتها من نمیدونستم چیه در جواب خندیدم معنیشم نگفت اخر😂😂😂😂😂

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
پس عشقم بوده من فک میکردم اینا فوش میدن 😂

نه عریزم 😀