2777
2789
عنوان

بخت سیاه

209 بازدید | 16 پست

سلام دوستان یکسال نیم هست که عقد کردم تو این مدت شوهرم دست بزن دارد و بخاطر هر مساله کوچکی فوش میدهد حاضر گرفتن مراسم عروسی نیست با خونولدمم قطع ارتباط کرده الان میخوایبم جدا شیم چکار کنم؟ 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم... از خدا واست میخوام‌بر خلاف تایپیکت بخت خوبی تصیبت کنه. نمیدونم چرا مردای الان اکثرا اینجوری شدن... چرا انقدر بد اخلاقن و دست‌بزن دارن... همه نشات گرفته از عقده های بچگیشون هست

دختر نیستم از این ترس دارم میترسم از تنهایی

میتونی ترمیم کنی یا نهایت خواستی ازدواج کنی به طرفت بگی،اونم آدم منطقی باشه قبول میکنه.

کل آیندت بخاطر دختر نبودنت میخوای خراب کنی؟

حاضری ۱۰سال دیگه بدتر از این وضع زندگی کنی؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
موقع عصبانیت کتکم میرنه و همه میگن جدا تو سن 29سالگی اسم مطلقه روم بخوره البته ویژگی های خوب دیگه ای ...

مت ۱سال باخواستگارم بودم

پیش دوستاش و دوستام و همکارامونم بودیم

ولی رسما نیومده بود خواستگاری

سر جریانی جدا شدم

بااینکه میگم همههههه مارو دیده بودن.

روانت مهمتر از همه چیزه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.