گردو رو خیلی چرخ کن یه پیاز بزرگ رنده ریز بزن بریز تو قابلمه با گردو و کمی زردچوبه و یه کوچولو نمک خیلی کم تفت بده آب بریز قشنگ هم بزن تا قاطی بشه پیشش بمون تا جوش بیاد چو تا جوش امدن سر میره باید مراقب باشی بعد دو ساعت مرغ های ریز شده رو بهش اضافه کن بعد از جا افتادن نسبت به مقدار خورشت رب انار و تو کاسه هم بزن با کمی اب و شکر که بستگی به ذائقت داره که ترش راشه یا شیرین اضافه کن به خورشت تا قشنگ با هم مخلوط بشه زیرشو کم کن تا روغن بندازه
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
ولی من و خانوادم شیرین دوس داریم، شیرین یا ترش، و ملس، ذائقه ای هست
درسته سلیقه ای هست ولی بعضی جاها به حدی شکر میزنن که بجز مزه ی شیرینی چیزی به چشم نمیاد من خودم نه خیلی ترش دوسدارم و نه خیلی شیرین ملس باشه و معمولا اطرافیانم هرکسی خورده خوششون اومده یجورایی ملس با بیشتر سلیقه ها سازگاره بخاطر همین گفتم
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
بعد ي دو يك ساعت و نيم كه پخت رب انار رو ميريزم و اب نارنج خدود ي استكان نيم ساعت بپزه و بعد شمر رو اضافه ميكنم و زعفران و ميزارم خوب جا بيوفته و اتو اين فاصله گوشت قلقلي سرخ ميكنم و نيم ساعت اخر ميريزم توش و ميزارم تا حا بيوفته خالا شما مرغ رو كه پختي حتما قشنگ سرخ كن و نيم ساعت اخر بنداز توش
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
فسنجون بايد ملس باشه مادر شوهر من شمالي عالي ميشه فسنحوناش كه البته اونا بدون گوشت درست ميكنن و به عنوان سس مرغ و اردك ميزارن ولي من گوشت قلقلي كه توش ميريزم از مال اونا هم خوشمزه تر ميشه