خواهرشوهرای من برا منم توهین کردن متأسفانه بماند حالا سر چی..نمیدونم چرا به مامانمم توهین کردن..مامانم درحالی که هیچ کاری باهاشون نداره..برا همین دو سه ماهی میشه به خونه هیچکدوم نمیرم..بخاطر همین نرفتنامم خیلی میسوزن🙄
فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
خواهرشوهرای من برا منم توهین کردن متأسفانه بماند حالا سر چی..نمیدونم چرا به مامانمم توهین کرد..مامان ...
ای بابا.من مادرم بشون زنگ زد گفت ما وصلت کردیم .با هن برید و بیایید ...از بس اهل پز دادن هستن نه اومدن نه گفتن بیایید...فقط مادرشوهرم هی میگه وظیفه شماست.پدرشوهر مرحومم گفت تو باید دست بوسی بری پیششون...
خواهرشوهرای من برا منم توهین کردن متأسفانه بماند حالا سر چی..نمیدونم چرا به مامانمم توهین کردن..ماما ...
خواهرشوهر منم یه بار که ازش یه گلایه کوچیک کردم (فقط بهش گفتم چرا دفعهی پیش بهم حرف زدی) مادرمو نفرین کرد. الان شش ماهه که بهش یه زنگ هم نزدم. اونموقع یکی دوبار زنگ زد که از دلم در بیاره اما خیلی سرد باهاش حرف زدم دیگه زنگ نمیزنه. هنوز خونهشم نرفتم
پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
دیگه نفرین چرا؟!نفرین به خودش برمیگرده. اگه واقعا پشیمونه و صلاح میدونی ببخشش.ای کاش فقط یبار خواهر ...
من از اول توی خانوادهی شوهرم هیچوقت جوری رفتار نکردم که به خودشون اجازه بدن هرجور شوخیی باهام بکنن یا هرجوری که با خودشون راحتن باهام راحت باشن، چون احساس میکنم اینجوری حرمتا بیشتر رعایت میشه. اما اون یه دعوا تقصیر خودم بود، کاش گلایه نمیکردم، چون خانوادهی شوهرم آدمایی هستن که نباید روت توی روشون باز بشه چون توی جر و بحث دهنشون حرمت نداره
من از اول توی خانوادهی شوهرم هیچوقت جوری رفتار نکردم که به خودشون اجازه بدن هرجور شوخیی باهام بکنن ...
چی بگم ادم یوقتایی خطایی میکنه .برا همچین مواقعی ببخشید یه ضرب المثل خنده داری هست که میگه ادم نباید با پشت بره تو شاخ گاو.من با دونستن این مطلب باز رفتم🤣😂
نه اگه عروس غریبهای که بهت تأکید میکنم لطفاً با خانوادهی شوهرت صمیمی نشو. من فقط با خواهرشوهر بزرگهم کمی صمیمی شدم تبعاتشو دیدم، توی کامنتامم نوشتم که سر اینکه ازش گلایهی کوچیکی کردم مادرمو نفرین کرد
نه اگه عروس غریبهای که بهت تأکید میکنم لطفاً با خانوادهی شوهرت صمیمی نشو. من فقط با خواهرشوهر بزرگ ...
اینایی که من دارم نه میشه بشون گفت یا علی نه میشه گفت یا عمر .در هر صورت قهرن.دوست دادم یبار بم بگن. تو فلان غلط رو کردی بات اینطوریم.هیچ نمیگن و محل نمیزارن.