2777
2789
عنوان

دوست مجازیم

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 113 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه دوست مجازی هم دارم اتفاقا ۶ ساله حرف میزنیم نه ایشون عاشق شده نه من.فقط نگاهم بهش به دید یه هم ...

وایییی عالیههه ب خدا ..منم اینجوری دوست دارم چون ی رابطه دوستانع سالمه..ولی طرف من اینجوری نبود میخواست رابطه جدی باشهه صد بار واسه ی زنگ التماس میکرد یا برنامه ریزی ک ابان میام شهرتون میبینمت و فلان چن روز بمونم چن ساعت میتونی پیشم باشی و این حرفا والا من اینقد واسم جدی نبود..حالا ی ادم ورزشکار حرفه ای  ک چن سال دیگه چهره میشه باید اینقد تو زد از اب در بیاد .نمیدونم یهو چیشد 

دیدم دیگ مث اولا باهام گرم نیست  منم ی متن طولانی نوشتم حرف دلمو زدم و از همه جا بلاکش کردم&nb ...

با منم مثل اول نیست 

پنج ماه باهام قهر بود رفتم سراغش گفت هنوزم دوست دارم و... دوباره به یه ماه نکشیده خبری ازش نشد منم دیگه نرفتم سمتش 

دوسش دارم ولی نمیتونم این مسخره بازی رو تحمل کنم 

چیکار کنم ؟

بهش زنگ بزن خب ..ی جوریی سراغشو بگیر ببین چشه؟؟

میگم  که اولین بار بهم داده بود این شمارشو اولین بارم زنگ زدم خاموش بود الانم خاموشه زنگ زدم عصری 

این میخواد خودشو از زندگیم حذف کنه بزار بره دیگه تا کی گریه کنم واس نبودش بی خیال