2777
2789
عنوان

دوست مجازیم

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 113 پست

باورم نمیشه هنوزم ادمایی باشن تو مجازی با پسر دوست شن:)

خود  بی عقلیه

ما در دو جهان غیر خدا یار نداریم🌿اگر جایی چیزی گفتم ناراحتتون کردم شما به بزرگواری و مهربونی خودتون منو ببخشید لطفا💜👀)بدم میاد وقتی یه جایی نظر میدم ریپلای کنی مخالفم حرف بزنی! اصلا جوابتو نمیدم چون این نظر منه و به تو مربوط نیست😐😂🚶‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیدا همه‌پسرا اینطور شدن بعد ی ماه دختر دلشونو میزنه

اخه من خیلی حد نگه میداشتم ابراز احساسات نکردم  خیلی ک دلشو بزنه..بعد اون اخه خیر سرش ورزشکاره باید اینجوری باشه شخصیتش؟؟؟؟

جدیدا همه‌پسرا اینطور شدن بعد ی ماه دختر دلشونو میزنه

نه بابا آخرین بار گفت اینقدر میام خواستگاریت تا خونوادت بهم بدنت و کلی قربون صدقه و ... یهو رفت حتی چیزی نگفت از رفتنش

اخه من خیلی حد نگه میداشتم ابراز احساسات نکردم  خیلی ک دلشو بزنه..بعد اون اخه خیر سرش ورزشکاره ...

عزیزم متاهد نیستن بتون و این‌چیزا طبیعیه

پس از این رابطه خارح شو میدونم وابسته ایی اما این ادم خودشیفتس

امضامو بخون لطفا....من فقط یه چیز از خدا میخوام میشه حالا که چشمت به امضام خورد از ته دلت دعام کنی؟من دلتنگ امام رضام (:تنها راهش اینه اون رشته دلخواه قبول شم و  با خانوادم برم پابوس آقا لطفا دعا کنید دبیری قبول شم و برم پابوس آقا میشه؟🤍✨🌙یه روزی امام رضا واسطه میشه و برام معجزه میکنه من ایمان دارم بهش بماند به یادگاری۱۴۰۱/۱/۲۲خیلی دلتنگت بودمخیلی امام رضاتا اینکه ساعت ۳ شب رفتم و از کمدم مهری رو درآوردم که نوشته بود یاامام رضایادمه عموم رفته بود حرم و من خبر نداشتموقتی پدرم رفت زیارتش فقط بهش سوغاتی یه جعبه شیرینی داده بودمن شبا قبلش از امام رضا خواستم چیزی رو از مشهد برام بفرستهدلم شکست وقتی دیدم یه جعبه شیرینیهنزدیک پلاستیک رفتم گفتم شاید اون ته یه یادگار از آقا جانم باشهدیدم یه مهر هست اره یه مهر همون مهری که دیشب از شدت دلتنگی گذاشتم زیر بالشتم و شب خواب دیدم ضامنم شدآقا جانم دیشب خواب دیدم ضامنم شدیانقدر جیغ میزدم و گریه میکردم و پابه رهنه به همه میگفتم آقاجانم ضامنم شدمیشه میشه برا ۳ماه بعد بیام و بگم واقعا ضامنم شدی میشه آقاجانم؟امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱بماند به یادگار تا روزی ک بیام بگم ضامنم شدیمیام دیدنت با کلی شیرینیتموم حیاط حرمو با گریه قدم میزنم و شیرینی پخش میکنمبهشون میگم بهشون میگم آقاجانم ضامن دل شکستم شد🥺
نه بابا آخرین بار گفت اینقدر میام خواستگاریت تا خونوادت بهم بدنت و کلی قربون صدقه و ... یهو رفت حتی ...

خو ببین همش حرفن بخدا 

خیلی حرف میزننن

مهم عمله ک نیس

امضامو بخون لطفا....من فقط یه چیز از خدا میخوام میشه حالا که چشمت به امضام خورد از ته دلت دعام کنی؟من دلتنگ امام رضام (:تنها راهش اینه اون رشته دلخواه قبول شم و  با خانوادم برم پابوس آقا لطفا دعا کنید دبیری قبول شم و برم پابوس آقا میشه؟🤍✨🌙یه روزی امام رضا واسطه میشه و برام معجزه میکنه من ایمان دارم بهش بماند به یادگاری۱۴۰۱/۱/۲۲خیلی دلتنگت بودمخیلی امام رضاتا اینکه ساعت ۳ شب رفتم و از کمدم مهری رو درآوردم که نوشته بود یاامام رضایادمه عموم رفته بود حرم و من خبر نداشتموقتی پدرم رفت زیارتش فقط بهش سوغاتی یه جعبه شیرینی داده بودمن شبا قبلش از امام رضا خواستم چیزی رو از مشهد برام بفرستهدلم شکست وقتی دیدم یه جعبه شیرینیهنزدیک پلاستیک رفتم گفتم شاید اون ته یه یادگار از آقا جانم باشهدیدم یه مهر هست اره یه مهر همون مهری که دیشب از شدت دلتنگی گذاشتم زیر بالشتم و شب خواب دیدم ضامنم شدآقا جانم دیشب خواب دیدم ضامنم شدیانقدر جیغ میزدم و گریه میکردم و پابه رهنه به همه میگفتم آقاجانم ضامنم شدمیشه میشه برا ۳ماه بعد بیام و بگم واقعا ضامنم شدی میشه آقاجانم؟امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱بماند به یادگار تا روزی ک بیام بگم ضامنم شدیمیام دیدنت با کلی شیرینیتموم حیاط حرمو با گریه قدم میزنم و شیرینی پخش میکنمبهشون میگم بهشون میگم آقاجانم ضامن دل شکستم شد🥺
نه اخلاق ... 

همش از اخلاق من تعریف میکرد ک چقد خوبی و فلان.خودشم خوب بود خیلی باشخصیت اخه همه کاراش تو پیجشه ..ی پست گذاشت از خودش من لایک و کامنت نذاشتم از اونروز کم کم حس میکنم سرد شد اخه گفتم شاید جلو دوستاش دوس نداشته باشه

نه اخلاق ... 

مگ میشه البته شخصیتا متفاوته ولی من تا با طرف حداقل ۷ جلسه بیرون نرم بهش دل نمیدم  

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
چطوری عاشق مجازی میشید؟ یعنی عاشق نوشته ها میشین؟

شاید چون تجربش نکردی برات بی معنی باشه ولی چیز جالبیه وقتی پیام میده قلبت تند میزنه 

یا استوریتو می‌بینه یهو جیغ میزنی از خوشحالی 

عکساشو میبینی بوسش میکنی دلت میخواد پیشت باشه و...

من این حسارو داشتم ولی الان چون ازم خبر نمی گیره حس اون موقع رو ازم گرفته دیگه برام بی معنیه

عزیزم متاهد نیستن بتون و این‌چیزا طبیعیه پس از این رابطه خارح شو میدونم وابسته ایی اما این ادم خودش ...

من وابسته نیستم اصلا ولی دلم میخواست ادامه بدم رابطه خوبی بود  خودشم خوب بود 

شاید چون تجربش نکردی برات بی معنی باشه ولی چیز جالبیه وقتی پیام میده قلبت تند میزنه  یا استوری ...

ن من در این حد نبودم😅 .ولی واقعا حس خوب بهم میداد ی انرژی مثبت ..

سرش جای دیگه گرمه

ولی مطمئنم پشیمون میشه...

چون سعی کردم نرسم بهش .. واسش لاقل خاطره ی خوب بمونم😁از نطر اخلاقیات و علاقه و وفاداری