2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از روز اول که پریود شدی تاریخ بزن 

بعد تا اولین روز ماه بعد که پریود شدی ببین چندروز طول میکشه 

مثلا من هر 28روز یک بار پریود میشم

ممکنه بقیه دوره جنسیشون 30-28-27و... باشه

اگه مثلا هر 28روز یک بار شدی منظمه ولی اگه ی بار 30روز بعدش29یا28...  اون موقع نامنظمه

میتونی اپ flo رو نصب کنی بهت یاداوری میکنه

مگه داریم لباس انتخاب میکنیم نظر بدیم،این یه چیز علمی و ثابته،مثلا این ماه بیستم پ شدی،ماه بعد هم بی ...

به تاریخ نیست عزیز به دوره جنسیه که خانوم به خانوم فرق داره نرمش28روزه ولی یک ماه 30روزه پس از روی تاریخ تقویم نمیشه تعیین کرد بلکه دوره ی جنسی 30روزه باشه

به تاریخ نیست عزیز به دوره جنسیه که خانوم به خانوم فرق داره نرمش28روزه ولی یک ماه 30روزه پس از روی ت ...

👌👌👌👌👌👌👌👌من 30روزس .ولی یک یا دو روژ عقب میندازم

به تاریخ نیست عزیز به دوره جنسیه که خانوم به خانوم فرق داره نرمش28روزه ولی یک ماه 30روزه پس از روی ت ...

بله دیگه خواستم خلاصه بگم،من خودم ۳۲ روزه هستم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
👌👌👌👌👌👌👌👌من 30روزس .ولی یک یا دو روژ عقب میندازم

ورزش کنید خیلی تاثیر داره

اگه وزنتونم زیاده کم کنید چون تاثیر داره برای تنبلی تخمدان

اپلیکشن flo هم برای تاریخ یادآوری پریود خیلی خوبه 

بچه داری شما؟

اره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز