سلام دوستان
من 6 سال با یه نفر تو رابطه بودم و اون آقا بهم خیلی آسیب زد... هم روحی و هم جسمی.
گل میکشید و عصبی بود و فک میکرد چون خانوادش پول دارن میتونه تحقیرم کنه خیلی دوسش داشتم چون اولین آدمی بود که باهاش دوست شده بودم خیلی سخت بود دل کندن ازش...ته رابطمون با خیانت اون و بعدشم خیانت من تموم شد و من یه مدت قرص اعصاب مصرف کردم چون واقعا آسیب دیدم.
با آدمای مختلفی آشنا شدم بعد از تموم کردنمون که خیلی جددی نبودن.
یک ماه پیش با یه پسر آشنا شدم که خیلی از من خوشش اومده منو با خانوادش سریع آشنا کرد و با مادر منم صحبت کرد و همش در مورد آیندمون صحبت میکنه...میدونه من گذشته ی بدی داشتم و میگه صبر میکنم حالت بهتر بشه و کنارت میمونم...
خیلی پسر پاکیه هیچ انتظار نامعقولی ازم نداره با این که در آمد من از اون خیلی بیشتره بازم هیچ وقت من بیرون میریم خرج نمیکنم و اجازه نمیده...خداوپیغمبر سرش میشه و اهل دل شکستن نیست....ظاهری صورتشو دوست دارم اما خب چون از نظر مالی پایین تر از اون آدمیه که باهاش دوست بودم یه حس بدی دارم...
با دوتا چیز دیگشم مشکل دارم یکیش سیگار کشیدنشه که قول داده کنارش میذاره و کمش کرده الانشم و یه مشکل دیگمونم کارشه که با موتور جنس جابه جا میکنه.
هر دو 27 سالمونه... من لیسانسم و دستم تو جیب خودمه و مغازه دارم
میدونم فیلم نمیاد و پسر بی ذاتی نیست... اصرار داره نشون کنیم سریع ولی خیلی مرددم همش میگم نکنه زود باشه و یکی بهتر بتونم پیدا کنم...
پدر مادر جفتمون جدا شدن و مادرش خیلی خانم خوبیه خانوادش منو خیلی دوس دارن... شرایط منو داشتید؟ به نظرتون قبول کنم؟
چون تو گذشته با یه پسر گند اخلاق بودم حس میکنم اخلاق مهمترین میاره واس ازدواج به نظرتون چکار کنم؟؟؟
یه چیز دیگم هست این که خودش میدونه خیلی دوسش ندارم و همش میگه صبر میکنم توام عاشقم بشی...خیلی وقته از پسری که باهاش بودم دل کندم ولی نمیدونم چرا نمیتونم عاشقش شم ☹️