2777
2789

سلام دوستان 

من 6 سال با یه نفر تو رابطه بودم و اون آقا بهم خیلی آسیب زد... هم روحی و هم جسمی. 

گل می‌کشید و عصبی بود و فک می‌کرد چون خانوادش پول دارن میتونه تحقیرم کنه خیلی دوسش داشتم چون اولین آدمی بود که باهاش دوست شده بودم خیلی سخت بود دل کندن ازش...ته رابطمون با خیانت اون و بعدشم خیانت من تموم شد و من یه مدت قرص اعصاب مصرف کردم چون واقعا آسیب دیدم. 

با آدمای مختلفی آشنا شدم بعد از تموم کردنمون که خیلی جددی نبودن. 

یک ماه پیش با یه پسر آشنا شدم که خیلی از من خوشش اومده منو با خانوادش سریع آشنا کرد و با مادر منم صحبت کرد و همش در مورد آیندمون صحبت میکنه...میدونه من گذشته ی بدی داشتم و میگه صبر میکنم حالت بهتر بشه و کنارت میمونم... 

خیلی پسر پاکیه هیچ انتظار نامعقولی ازم نداره با این که در آمد من از اون خیلی بیشتره بازم هیچ وقت من بیرون میریم خرج نمیکنم و اجازه نمیده...خداوپیغمبر سرش میشه و اهل دل شکستن نیست....ظاهری صورتشو دوست دارم اما خب چون از نظر مالی پایین تر از اون آدمیه که باهاش دوست بودم یه حس بدی دارم... 

با دوتا چیز دیگشم مشکل دارم یکیش سیگار کشیدنشه که قول داده کنارش میذاره و کمش کرده الانشم و یه مشکل دیگمونم کارشه که با موتور جنس جابه جا میکنه. 

هر دو 27 سالمونه... من لیسانسم و دستم تو جیب خودمه و مغازه دارم 

میدونم فیلم نمیاد و پسر بی ذاتی نیست... اصرار داره نشون کنیم سریع ولی خیلی مرددم همش میگم نکنه زود باشه و یکی بهتر بتونم پیدا کنم... 

پدر مادر جفتمون جدا شدن و مادرش خیلی خانم خوبیه خانوادش منو خیلی دوس دارن... شرایط منو داشتید؟ به نظرتون قبول کنم؟ 

چون تو گذشته با یه پسر گند اخلاق بودم حس میکنم اخلاق مهمترین میاره واس ازدواج به نظرتون چکار کنم؟؟؟ 

یه چیز دیگم هست این که خودش میدونه خیلی دوسش ندارم و همش میگه صبر میکنم توام عاشقم بشی...خیلی وقته از پسری که باهاش بودم دل کندم ولی نمیدونم چرا نمیتونم عاشقش شم ☹️

هرچی ک ب مصلحتته

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

من بودم نه

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغل بهتر میتونه پیدا کنه انشالله

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

بیشتراشنا بشید. ولی درکل پسر خوبیه. خوب درکه همیشه رو یه پاشنه نمیچرخه میاداونروزی که شغلشو تغییربده حالا ازت سو استفاده میکرد بهتربود البته بازم میگما خوب بشناسش بدون دلیل عجلش چیه بخاطرپول نیاد سراغت 

نظر من که مهم نیست یا کلا 

نظر خودت مهمه مثلا ما الان بگیم ازدواج کن باهاش بعد چند وقت دیگه دوست نداشته باشی میگی شما گفتی یا بگیم نکن بازم میشه همین زندگی توعه نه من عزیزم خودت تصمیم بگیر تصمیم خیلی مهمیه و روی زندگیت تاثیر بزرگی میزاره من آدمی نیستم نصیحت کنم فقط اینو گفتم بهت از ما گفتن بود خدانگهدارت باشه 

زندگی همیشه اومطور که ما میخوایم پیش نمیره 

ولی اگه واقعیت رو بخوای تو داری خودت رو راضی میکنی هرچند ملاک های تو رو نداره .علاقه ای نداری ، وضع مالیشم خوب نیست .

من واقعا نمیدونم یه زن کنار مردی خوشبخت ترکه خودش بیشتر اون مرد رو دوست داشته باشه یا مرد اون رو .

ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز