2777
2789
عنوان

همه دخترای فامیل رفتن جز من 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 111 پست

هیییییچ چیز با ارزشی رو از دست ندادی عزیزم 

بعده ها وقتی شوهر کنی میفهمی تازه کل زندگیتو از دست دادی

تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه  میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم خودتی کسی نمیتونه برات تصمیم بگیره من که دارم برای آزمون وکالت میخونم ولی خوشم نمیاد الکی رد می ...

بهتره بابا

خودت با کسی اشنا شو با اون ازدواج کن

منم کنکور دارم میگم اصلا بهم نگین ولی میگن

امیدوارم موفق باشی عزیزم

اره به وقتش قشنگه ولی از نظر من وقتش از ۲۰ هست تا ۲۵

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
تو دهاتم اینقد زود شوهر نمیکنن  موندم شماها اهل کجایین رسما دارین کودک همسری رو رواج میدین

عزیزم درست صحبت کن 

من شیرازی هستم دختر داییم ک ازدواج کرده 28 سالشه 

منظورم این بود همه دخترای فامیل رفتن 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

من با ازدواج با سن‌کم‌مخالفم ها اون به کنار

خواهشا دوتا مسئله رو قاطی نکنین،اونی که بخاد درس بخونه متاهلم‌میخونه مجردم

اونی که نمیخاد بخونه ،متاهلی رو بهونه میکنه

من همکلاسیم خیلی زرنگ بود ولی با ی پسر تو ۱۷ سالگی‌عقد کرد هممون هم تعجب کردیم که این میخاست درس بخونه

۱۸ سالگی هم عروسی گرفت

خونه همسرش رفت کنکور داد ،کارشناسی،ارشد ،دانشگاه سراسری بهترین رتبه،الانم تدریس میکنه

❤Che khobe ke daramet
😬😬😬فقط از جلو چشمم دور شو

از جلو چشمام خفه شو 😂😂😂

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
مهم خودتی کسی نمیتونه برات تصمیم بگیره من که دارم برای آزمون وکالت میخونم ولی خوشم نمیاد الکی رد می ...

عزیزم منم به رشته حقوق علاقمندم میتونم یسوال بپرسم؟ 

درساتون خیلی سخته؟ تو دانشگاه چند سال باید بخونم بغد برم آزمون وکالت؟ 

خیلی شاهکار کردن تو عقب موندی واقعا متاسفم

باشه متاسف باش😁 ولی تاپیک بیشتر جنبه فان داشت اکثر بچه ها منو می‌شناسن 

من با ازدواج با سن‌کم‌مخالفم ها اون به کنار خواهشا دوتا مسئله رو قاطی نکنین،اونی که بخاد درس بخونه ...

اولا که زیر ۱۸ سال کلا میشه کودک همسری بالای ۱۸ سال اگه ازدواج کرده حتما خانواده اش جورش رو کشیدن چون واقعا نمیشه یا خیلی سخته با وجود شوهر و بچه بدون کمک درس خوند بعدشم خیلی بعد از ازدواج همسرشون بهشون اجازه درس خوندن نمیده

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
2790
2778
2791
2779
2792