2777
2789
چرا؟😐😂

خیـــلی قربون صدقه میره😐😂

عشقتون پایدار😐❤

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
چیکارکرده

هرکاری کرده همینقدر ک اینقد تایپ کرده یعنی خیلی دوسش داره😂

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودشم‌ مثل‌ حرفاشه،یکم‌ بی‌ تجربس،اذیت‌ میکنه،یعنی‌ چه‌ که‌ احساس چسب‌ بودن‌ میده؟

احساس سیریش بودن  چند سالشه و ینکه خامه نمیدونه چجوری دل ی دختر و بدست بیاره

درخواست دوستی ⛔وقتے زنے حسـادت نڪردو دیگہ گیـر نـدادخـوشحـال نبـاش بـدون دیگہ تـو دلـش جـایے نـدارے

چرا انقدر سعی کرده یه جور خودشو بهت ثابت کنه یکم مردونه تر صحبت میکرد بیشتر از این به دل میشست البته خب معلومه یه جورایی دوست داره حاظر شده انقدر توضیح بهت بده ولی خودت تو رفتاراش چی میبینی اثری از دوس داشتن میبینی؟ اگه آره که پس حله

sh_n👉❤     آقایون لطفا درخواست دوستی ندن! اگه با نظرم موافق نیستی لطفا ریپلای نزن دوست عزیز!
اوممم🥺🥺🥺

من رفتم دعوا😂

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
بستگی داره چیکار کرده باشه

بی تجربگی،بچگی،اینکه‌ ی سری مشکلات پیش اومد،به‌جای اینکه‌ پشت‌ من  باشه،پشت‌ خانوادشو‌ گرفت،لج‌ و لجبازی کرد،اذیتم‌ کرد