2777
2789
همشو یه جا بگیم

نه من هروقت فرصت میکردم میفرستادم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
عزیز میدونی سفرش به چه صورت هست

بله سفره حضرت رقیه شله زرد داره و نون پنیر سبزی و شیر و عروسک یا بدلیجات برای بچه ها.

سعرشم معمولا یه پارچه سبزه کنار اون چیزایی که بالا نوشتم ما شکلات و مشکل گشا و خرما و خوراکی های کوچیک واسه بچه ها میزاریم به شدت مراد دهنده س

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکجا فرستادی ؟

نه هر وقت فرصت میکردم میفرستادم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
نائب از کجا پیدا کنم و چقدر میشه بهشون اطمینان کرد که واقعا انجام میدن؟

دیگه باید اطمینان کنی

دوست من داد نائب

یکیم خادم ایت الله حق شناس کانال تلگرام داره نائب میگیره ولی یکم گرونه

نائب از کجا پیدا کنم و چقدر میشه بهشون اطمینان کرد که واقعا انجام میدن؟

عزیزم من برا ازدواجم از این چله نتیجه گرفتم نائب مطمئن میشناسم که نفسش خیلی حقه 

ولی خودتم میتونی تو مسجد محلی جایی پیداکنی ممکنه تو بعضی شهرا باشن اما توشهرما نبود ۲۰۰دادم بابتش اون روز الان برا بار دوم خواستم بگیرم گفت پیش یکی دیگه انجام بدم خاسی بیاخصوصی شمارش بهت بدم ایشالا ک برات انجام بده حاجت بگیری گلم برای منم دعا کن شفابگیرم بعد کلی سختی دارم باعشقم عقد میکنم هنوز نامزدیم دعا کن مریضیم خوب شه من نمیخام بمیرم🥺 

عزیزم من برا ازدواجم از این چله نتیجه گرفتم نائب مطمئن میشناسم که نفسش خیلی حقه  ولی خودتم میت ...

سلام عزیزم،مرسی از لطفت :ایشالا که زودتر حالت خوب بشه و زودتر بری سر خونه زندگیت😍😍 حتما واست دعا میکنم مهربون😍از کجا میتونم به نائب شما اعتماد کنم که کامل انجام بده؟اخه چله سنگینیه

سلام عزیزم،مرسی از لطفت :ایشالا که زودتر حالت خوب بشه و زودتر بری سر خونه زندگیت😍😍 حتما واست دعا م ...

ممنون بابت دعای قشنگت ایشالا توزندگیت خیرببینی

خانومه ک نائبم شد ادم خیلی مومن ومهربونیه عزیزم واجب نیست که حتما نائب بگیری میتونی خودتم بخونی ولی من ازایشون مطمئنم هرروز عداینکه میخوند یهم میگفت که خونده خداروشکر حاجتم گرفتم 🥺 هنوز عقد نکردم خیلی نگران بیماریمم دلم میخاد خودم ازپس کارام بربیام خیلی دعام کن سرنمازت ازته دل ممنونتم اخه میگن دعااز زبون بی گناه میگیره ایشالا ک خدا ازدهن شما منو شفابده

ممنون بابت دعای قشنگت ایشالا توزندگیت خیرببینی خانومه ک نائبم شد ادم خیلی مومن ومهربونیه عزیزم واجب ...

عزیزم وقتی حاجت روا شدی یعنی خدا حواسش بهت هست؛حتما بازم بهت نگاه میکنه و حالت خوب میشه😍😍 حتما اگر قابل باشم دعا میکنم عزیزم که زودتر حتلت خوب بشه و پیش همسرت باشی😍😍،فقط اینکه با توجه به اینکه چله باید بگیره روزایی که پریود میشه رو چیکار میکنه؟ چون شنیدم نماز داره