2821
2789
عنوان

من جنینم را دیوانه وار دوست دارم

11798 بازدید | 231 پست
وقتى قبل از اینکه بفهمم باردارم آقایى کت شلوارى رو دیدم که بهم گفت تربت امام حسین بخور و اسمش رو حسین بذار باورم نمیشد به همین سادگى خدا دعام رو پذیرفته و با تنبلى تخمدان چندساله و نسبتا شدید باردار خواهم شد… بعد از ٣ سال انتظار جنینى در درونم در حال شکل گرفتن بود. فقط یک ماهى بود که چند بار سوره ى حضرت مریم میخوندم و به خدا گفته بودم نى نى میخوام. نگاهم کن… روى ابرا بودم تا اینکه غربالگرى نسل امید رفتم. خوشحال بودم ان تى نى نى م خوب بود. همه چیز خوب بود. خون هم مشکلى رو نشون نمیداد ولى آقایى که تعیین جنسیت میکرد بهم رو کرد و گفت: فقط ٢٨ سالته. دوباره حامله شو. جنینت اتصال مخچه نداره و بالاى ٥٠ درصد بهبودى درکار نیست. اتاق تاریک بود. من فقط اشک ریختم و حتى نپرسیدم جنین دختره یا پسر. فقط به این فکر میکردم که چرا خدا این کار رو کرد؟ دعاهام خسته ش کرد؟ دوستم نداره؟ همسرم خوشحال منتظرم بود که با گریه ى من مواجه شد. شوکه شد گفت مگه چى شده؟ ولى این اتفاق افتاده بود. من ناامید بودم. به اصرار من فورا به دکتر زنانم مراجعه کردم و ایشون من رو به دکتر اسلامیان معرفى کردند و نامه نوشتند که از من حان تى مجدد بگیرند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز