عسلمa مدیر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 373 عنوان کدوم پالتو؟ | مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 32 پست بگین کدومش قشنگترهقیمتاش تقریبا نزدیک هم دیگسامسال بعداز ۴سال میخوام پالتو بخرم و هوس کردم چرم بخرم خیلی وقته پول جمع میکنم البته برای همین وسواس گرفتم 1400/08/02 | 11:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قروقاطی عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 10018 ای بابا چرا نمیزاری اسی رفته عکس بگیره خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
دلیارر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 104 البته چرم زود پوست میشه ولی قشنگه من کتشو دارم پوست شده 😭😭انقد دوسش داشتم😢😢 اون چرم مصنوعیه که پوسته پوسته میشه. چرم خالص هیچ وقت نمیشه
قروقاطی عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 10018 اون چرم مصنوعیه که پوسته پوسته میشه. چرم خالص هیچ وقت نمیشه والا کو پولش که چرم طبیعی بگیریم😒 خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
عسلمa مدیر استارتر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 373 لعنت بهش نمیشهلایکتون میکنم بیایدصبررررررر پیشه کنین😑😶😑
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11154 گذاشتی منم لایک کن ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
قروقاطی عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 10018 وای بخدا خیلی اعصاب خرد کنن آره😒 خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
عسلمa مدیر استارتر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 373 بیاید بچه ها من از همتون معذرت میخوام واقعا ببخشید تقصیر من نبود هنگ کرده بودم