2777
2789
عنوان

گلودرد شدید

156 بازدید | 16 پست

دوستان گلوم شدید درد میکنه جوری که نمیتونم اب دهنمو قورت بدم 

وقتی میخوام قورت بدم دندونامو سفت به هم فشار میدم همه دندونام درد اومدن

چی بخورم بهتر شه گلوم؟😓

یه دخترِ کاملا منطقی😊💎🌠

کروناس 

حتما تست بده 

زودتر درمانو شروع کن

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا اینطور میشدم  فقط  آمپول پنی سیلین جواب میداد

اون قدیما بود. 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
خیلی بده دلم میخواد خودکشی کنم از دردش😭

آرع منم

اسی اسمت سحر هست؟

مَن نبضَـم با لبخندِ تو ميزنه . . ♡                                             کاش امام رضا تو بخوای و حاجتم روا شود ♥️
شربت دیفن هیدارمین بخور، و قرقره کردن اب نمک،، یه سوپ ساده سبک داغ هم خیلی کمک میکنه

شربت نمیتونم بخورم عق میزنم شدید 

اب نمکم بلد نیستم قرقره کنم تا خفگی پیش میرم

سوپو هم ظهر میخورم

یه دخترِ کاملا منطقی😊💎🌠
شربت نمیتونم بخورم عق میزنم شدید  اب نمکم بلد نیستم قرقره کنم تا خفگی پیش میرم سوپو هم ظهر می ...

منم گلو درد با سرما خوردگی شدید داشتم همین کار ها رو کردم نگران نباش انشاءالله زود خوب میشی؛ 

خیلیم قدیم نبود  اگه چرک داشته باشه  درمانش همینه

خب الان با وجود کرونا باید داروهای دیگه مصرف بشه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️