2777
2789
نه چه خطری. منم کار میکنم. خیلیا کار میکنن. در ضمن میتونین کارتیو بدین که پولی توش ندارین

والا دوتا کارت دارم بخاطر کار شوهرم پول زیاد توش نمیتونم ریسک کنم به فنا برم کاش حداقل شماره کارت نمیخواست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا دوتا کارت دارم بخاطر کار شوهرم پول زیاد توش نمیتونم ریسک کنم به فنا برم کاش حداقل شماره کارت نم ...

اگه پول زیادی دارین نه ریسک نکنین. نمی ارزه

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
هر چی بیشتر خط داشته باشی بهتر میتونی حسابت رو ببری بالا ولی باید رو گوشی های جداگونه باشه

نه فقط گوشی بلکه نتشم باید جدا باشه. شما با چنتا کار میکنین؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
من خودم با سه تا مال مادرم و داداشم و خودم

من با لب تاب و وای فای کار میکنم.شما با نت همراه اول یا ایرانسل؟ من هر بار که نت گوشی میخرم کل شارژمو میخوره. الان میتونم با گوشی هم کار کنم اما این مشکلو دارم. چیکار کنم؟

من با همراه اول وارد میشم نتتمم بسته ایه

به نظرتون چرا شارژمو میخوره. فک کن بسته رو فعال کردما اما اینجوری میشه.