2777
2789
خدانکنه که جای من باشین ولی اگه شما بودین میزاشتین بچه دار بشین؟

نمی دونن والا شرایط سختیه 

برادر من پیش فعالی داره، قرص هم مصرف می کنه، گاهی اوقات که دقت می کنم کپی برابر اصل پدرم هستن 

پر از انرژی هستن، اصلا نمی تونی ده دقیقه داداشم تحمل کنی باید سرش به چیزی گرم باشه تا یکم ازت دور باشه 

از نظر جسمی و روانی سالمه ولی بیش فعاله، مادرم ذله کرده

😐🤷🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول عزیزم مطمئن شو، بعد به این چیزها فکر کن. ایشالا که نیست. اگه هست و اگه درمانی نداره، بچه‌دار نشو ...

ان شالله

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
نمی دونن والا شرایط سختیه  برادر من پیش فعالی داره، قرص هم مصرف می کنه، گاهی اوقات که دقت می ک ...

حتما همینطوره😪

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
مطابق میلم رفتار نمیکردم جیغ میزدم وخیلی کارهای دیگه یادم نمیاد پیرزن شدم😂

به نظر من که کاملا سالمی،،،، الکی خودتو تلقین نکن که  مشکلی داری،،، انشاالله ازدواج کن خیلی هم بهتر وعالی تر میشی

ازدواج هم بکنم باعث بدبختی یک نفر ویک خانواده دیگه میشم، دوست مادرم فهمیده بود که خواستگار برام پیدا ...

غصه‌ی عالم رو تو دلم کردی دختر جان.

الهی که اگه هم هست، درمان داشته باشه.

تو که معلومه خیلی باشعوری، نمیدونم چرا اطرافیانت اینجوری گفتن.

همین که مشکلت رو فهمیدی، یعنی لااقل از من یکی باشعورتری که یه بچه دارم و انقدر هم اعتماد به نفسم بالاست و فکر میکنم هیچ مشکلی ندارم.

از ته دلم برات آرزو میکنم یه ازدواج خوب داشته باشی. خوشبخت شی و به هیچ کسی به خاطر مشکلت ناخواسته آسیب نزنی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
به نظر من که کاملا سالمی،،،، الکی خودتو تلقین نکن که  مشکلی داری،،، انشاالله ازدواج کن خیلی هم ...

راستش منم فکر میکنم خودش نمیدونه و سالم سالمه. شاید تو اون خونه از همه سالم‌تر هم باشه.

آخه خیلی منطقی و خوب جواب میده.

دقیقا وقتی یکی بهت بگه مشکلی داری کم کم خودت هم باورت میشه، 

آره. خودشون دور هم جمع شدن هی بهش گفتن تو مشکل داری. تازه اگه هم باشه، به عزیزترین کسشون چطور گفتن یکی دیگه رو بدبخت میکنی؟

خود این حرف بدبخت کردن یکی دیگه‌س. پس خودشونم نباید ازدواج میکردن.

استاتر مرسی بابت تاپیکت خیلی مفید بود برای من

اما من مطمئنم خدا یکی رو سر راهت قرار میده که بتونی باهاش زندگی ارومی داشته باشی