2777
2789
عنوان

اگر دختر مجرد 37 ساله ای باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 22 پست
دو تا دختر دانشجو داره مرده هم 47 سالشه

به هیچ عنوان این اشتباه رو نکن

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

خیر.بخاطر اینکه بچه داره. ممکنه نتونی هیچ‌جوره تو دل بچه هاش جا کنی و عمدا اذیتت کنن و پشیمون بشی.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تا دختر دانشجو داره مرده هم 47 سالشه

شغلش چیه؟

یکم سخته. اون دخترا شاید خیلی خوب باشن. 

شاید پیگیر مادرشون باشن و زندگی رو برا شما تلخ کنن.

دختر همسایمون تو ازدواج دومش با یه مرد مطلقه که یه دختر ۱۰ ساله داشت بخاطر کارای بچه و ... جدا شد

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
دو تا دختراش تو یه واحد اپارتمان جداگانه زندگی میکنند 18 ساله و 20 ساله هستن

اصلا مهم نیست جدان یا نه

اول اینکه ایشون خیلی سال پیش ازدواج کردن و یه تجربه طولانی داشتن ،بچه هاشون خیلی بزرگن و به شدت میتونن تاثیرگذار باشن تو رابطه تون بچه کوچیک بود باز با محبت و اینا میتونستین بکشونید سمت خودتون و عادت کنن به حضورتون ، سوم هزینه ها و کاراشون خیلی زیاده و هرچقدر هم پولدار باشن باز میشه براتون معظل چرا به اونا اینقدر داد برا من فلان کارو نکرد چرا رفت به کار دختراش برسه چرا با من نیومد فلان جا! 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

بله، چون دخترا جدا زندگی میکنن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.