2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا  بدوووس قرمه رو

نوش جونت معلومه حسابى جا افتاده نميدونم چرا اصلاً غذايى نيست كه هوس كنم ولى ميدونم قرمه سبزى ندوستا در اقليت هستن😂

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى

واوووووو🤩🤩🤩🤩🤩 تنها غذاییه که تمام اراده منو به باد فنا میده  با سالاد سسی بخورین خیلی خوشمزهس نوش جونتون 🌹🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
میشه بی زحمت طرز تهیشو بگین .من هر چی میپزم اصلا خوش طمع نمیشه به دلم نمیشینه

سبزى قرمه سبزى خيلى مهمه كه خوب باشه و نسبت هاش اندازه باشه به نظرم ٧٠  درصد خوب شدن قرمه سبزى بستگى به سبزيش داره

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
نوش جونت معلومه حسابى جا افتاده نميدونم چرا اصلاً غذايى نيست كه هوس كنم ولى ميدونم قرمه سبزى ندوستا ...

دیگ سلقیه ایه 

سلقیه شما هم قابل احترام منم خیلی غذاهارو دوس ندارم از نظرم غیر منطقیه چرا بقیه به به میکنن😂

فدات گلم

اولین قدم سبزی قرمه ایه ک به نظر من باید خوب سرخ بشه وگرنه قرمه رنگش مثه آش میشه از سبزیم عکس میزارم ببین

من اول لوبیارو میزارم بپزه تا رنگ کدرش از بین بره

تو همین حین سه تا پیاز و نگینی خورد کردم ( من نگینی ریز میکنم به نظرم اینجوری خورشت سفت تر میشه) 

بعد داخل قابلمه روغن میریزم پیازارو اضافه کنم تا یکم سبک شه گوشتارو میریزیم ادویه و نمک و همون لحضه میزنم تا بوی گوشت و خوب بگیره 

بعد از اینکه گوشتا سرخ شد یه قاشق رب نارنج و آبلیمو و بهش اضافه میکنم ( اینجوری مزه ها از همون اول قاطی میشه قرمه مزش خوبه خوب ترش میشه) بعد سبزی و اضافه میکنم و یکم هم میزنم و بعدش لوبیاهارو 

نوک قاشقم رب قرمز

آب جوش و میریزی و دیگ میزاری بپزه