2777
2789
عنوان

فلسفه زندگی..

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 28 پست

خدا یه نعمتی بهمون داده به اسم وجود ، ادمه سالم از اینکه وجود داره ناراحت نیست ، اتفاقا دوست داره باشه تا نباشه 

پس خدا این نعمت بزرگ‌رو به موجودات داده تا ازش بهرمند بشن 

طبق اسلام ، با این وجود این انسان بوده که تعیین کنه زندگیه دنیایی داشته باشه یا نه 

و قبل زندگیه دنیایی  عهدی از انسان گرفته شده که همه به اون عهد مقدس ، پاسخ بله دادن

حالا اینکه اون عهد چیه و چرا اینقدر مهم بوده که کسی پسش نزده ، نمیدونم چیه

انسانها به این دنیا میان تا ثابت کنن اون عهدی که بستن از سر صدق بوده یا نفاق  

درخواست دوستی قبول نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ها هستن درست روی زمین هستن و نفس میکشن اما با یک مرده فرقی ندارن  چون زندگی نمی کنن  ...

خب بعد از این همه تلاش و لذت در نهایت چی میشه ؟ رشد و کمال چی میشه پس

این سوالو هیچ کسی نمیتونه جواب بده  گاهی وقتا باید بدونیم برا یه سری از پرسش ها جوابی وجود ندا ...

وقتی به پوچی برسیم باید جوابی باشه که بتونیم ادامه بدیم خیلیا نمیتونن همینجوری الکی به زندگی ادامه بدن نیاز به دلیل دارن

خب بعد از این همه تلاش و لذت در نهایت چی میشه ؟ رشد و کمال چی میشه پس

ما ادم ها جوری هستیم که به هیچی قانع نمیشیم و چیزی راضی مون نمیکنه 

مثلا میگیم اگه مدرک دکتری بگیرم دیگه تموم دغدغه هام تموم میشه در صورتی که دغدغه های زیادی شروع میشن 

با بزرگ شدن ادم ها مشکلات بزرگ میشن 

درسته نهایتش مرگ هست ولی خیلی بهتره که افسوس نخوریم برای زندگی مون و با خودمون بگیم کاش به گذشته برمیگشتیم 

ادم ها توی هر سنی باید در حال یادگیری باشن هیچ وقت نمیشه کسی بگه من به کمال رسیدم 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
ما ادم ها جوری هستیم که به هیچی قانع نمیشیم و چیزی راضی مون نمیکنه  مثلا میگیم اگه مدرک دکتری ...

خب چه طور میشه بی هدف نهایی زندگی کرد ؟ چطور میشه از بودنت بی هیچ هدفی لذت ببری

خب چه طور میشه بی هدف نهایی زندگی کرد ؟ چطور میشه از بودنت بی هیچ هدفی لذت ببری

همین که شب میخوابیم و فردا صبح بیدار میشیم خودش یک هدف هست حتی اگر هیچ‌ انگیزه ای نداشته باشیم  

همه ی ما انسان ها با هدف زندگی میکنیم  

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)

هدف زندگی چیزی جز زندگی مردن نیست...

منتها زندگی واقعی...

نه مثله اکثر ما مردگی کردن...

به دنیا بیایم بعد بزرگ شیم درس بخونیم ازدواج کنی بچه دارشی بعد بمیریم این زندگی نیست ...

زندگی اون چیزیه که روحتو سیراب کنه ...عطش آرامش رو خنثی کنه و غرق بشی توی لذت و شادابی درکنار تو چندنفر دیگه هم لذت ببرن از زندگی...

زندگی چیری جز مهربونی، عشق به هم دیگه و محبت نیست...

خدانگهدار همگی...کاش دنیا فراموش کنه منو...
وقتی به پوچی برسیم باید جوابی باشه که بتونیم ادامه بدیم خیلیا نمیتونن همینجوری الکی به زندگی ادامه ب ...

همین آگاهی به اینکه زندگی بی معناست خودش به آدم معنا میده ما خودمون باید معنا ببخشیم