2777
2789
عنوان

چرا خوانوادم بهم گیر میدن (تاپیک 3)

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 23 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐بعضیا از گاو بی منطق ترن مثل تو

پس ایجوری هستی که محدودت کردن.شماحقتونه دیتسون درد نکنه خودشن میشناسن بچشون رو که ایجور میکنن وگرنه خواهرتون آزاد نبود.تتما جیزی ازتون دیدن و شما اینجا نمیگید

در گذشته کار خطایی انجام ندادی؟

این سوال خیلی آزار دهندس☹

اصلا گیریم انجام دادن

دیگ ۲۰ سالشه بزرگ شده نمیشه کنترلش کرد ک

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
پس ایجوری هستی که محدودت کردن.شماحقتونه دیتسون درد نکنه خودشن میشناسن بچشون رو که ایجور میکنن وگرنه ...

تو از زندگی من چی میدونی

من از تفریحم میزدم 

درس می خوندم

هر جا بی تربیت بود نمی شنستم

بعد تو میای راجب من قضاوت میکنی

متاسفانه کنترلم میکنن😔

واسه بیرون رفتن و اینا هم مشکل داری؟

چک کردن گوشی در چه حد هست؟

اگه فرضا ببینن با دختر در ارتباطی گوشیتو میگیرن؟

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

سلام آقا بنیامین همه تاپیکاتو در مورد محدود کردنت خوندم 

شما چند تا راه داری یه راه بی منطق که با داد و بیداد و ایناس که دردی رو دوا نمیکنه 

یکی دیگه اینه که قشنگ رو در رو ی روز کامل خیلی خوب با مادر و پدرت برخورد کن خیلی خوب تو کارا خرید و ... کمک کن و اینا 

بعد شب که شد بگو می‌خوام باهاشون صحبت کنم بدون خواهرت خودتون تنهایی صحبت کنید 

با ی مقدمه شروع کن من پسر بدی هستم برای شما ؟؟

به من اعتماد ندارید ؟؟

خطایی از من سر زده ؟؟؟

طبق چیزایی که خودت گفتی مسلما باید بگن نه چون تو خوبی و غیر از سیگار که اونا هم نمدونن کاری نکردی 

بعد بگو پس چرا دلیل رفتاراتون چیه واقعا دلیل این همه کنترل چیه میخوام دلیلشو بدونم 

این روش صلح آمیز و دوستانه رو انجام بده نتیجشو بگو ک اگر جواب نداد بریم سراغ پلن دو 

واقعا دوست دارم کمکت کنم