2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سیپرو هپتادین ۲۰ روز ۲۰ کیلو بدون بازگشت حداقل ۸ کیلو حداکثر ۲۰ کیلو بیشتر از یه ماه نباید استفاده ...

به سرعت باد برمیگرده 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
کراجنسینگ یماه خوردم عالی تپل شدم برنگشت.واس دوستمم دوبسته خریدم فرستادم

مطمینی بازگشت نداره اخه من هر چی استفاده کردم بعد از قطعش برگشتخ

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
عه آنچنان خواب نمیاره ها چراهمش به دره بسته میخورم😔😔

من نمیدونم بخدا خودمم لاغرم دیگه میترسم از این قرص و پودرا بخورم بدنم شل و ترک ترکی شده بخاطر هم قرصاا و پودرا

2824
2823
2791
2779
2792