s_delaram_dayan_s مدیر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 عنوان سنوگرافی... | مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 33 پست توروخدا اگه میدونین بگین چی ب چی؟سایز فولیهام چنده خودم سر در نمیارم،کلومیفن خوردم به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان) 1400/08/01 | 11:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shhhshimaaaa عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 2308 نمیدونم میام نی نی سایت ناامید میشم خیلیا میگن با سایز خوب باردار نشدیم😐 ارع دقیقا منم از وقتی اومدم تو این سایت ناامید شدم
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 ارع دقیقا منم از وقتی اومدم تو این سایت ناامید شدم من دیگه نمیام تا ببینم چی میشه،البته اگه تونستم😂 به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
shhhshimaaaa عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 2308 من دیگه نمیام تا ببینم چی میشه،البته اگه تونستم😂 نمیشه من میگم باز میام
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 نمیشه من میگم باز میام اره منم😂 به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)