بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم مگه از اول شناخت نداشتی روش؟؟؟چرا دروغاشو ب رو نیاوردی ک الان بخاد برات قیافه بگیره؟؟چرا وقتی کارت چن روز طول کشید باهاش جوری حرف نزدی ک بفهمه؟ خودت خیلی بزرگش کردی اونم فک کرده کی هستش ک تمام زندگیت ب اون بنده، همون موقع ک قط ارتباط کردی دیگه نباید راش میدادی تو زندگیت
خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
عزیزم مگه از اول شناخت نداشتی روش؟؟؟چرا دروغاشو ب رو نیاوردی ک الان بخاد برات قیافه بگیره؟؟چرا وقتی ...
دوباره اومد دوستم باشه فکر کردم عوض شده
اینبار که کارمو طول داد به روش اوردم و همدیگه رو بلاک کردیم البته دیدم زیاد حرف میزنه بلاک کردم نشنوم همسرم گفت لااقل از بلاک در بیار رفتم درش اوردم اونم منو بلاک کرده بود🤣ولی برام مهم نیست چون هرگز قصد ندارم دوبتره رفاقت کنم باهاش.به روشم اوردم گفتم فقط ادعااااا داری واقعا هیجی بلد نیستی گفتم فقط ادای کسایی که میفهمن و کاربلدن درمیاری تا الانم اگه تو روت نگفتم دلم سوخته که یوقت ناراحت نشی وگرنه من خر نیستم که نتونم تشخیص بدم که کی فقط ادعا داره کی کار بلده سر همینم خودشم دیگه کلاهش بیفتهه سمت من نمیاد خداروشکر😄چون فهمید که میدونم فقطططط گنده گنده حررررفففف میزنه
یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫