2777
2789
عنوان

داداشم غش کرد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1896 بازدید | 45 پست

داداشت غش کرده تو اینجا داری تاپیک میزنی!؟!؟!😐

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نگو ک هنوز نبردینش بیمارستان!

نه الان بیمارستانه 

مامانم اینا بردنش

فقط من خیلی نگرانم

خودمم مریضم ولی این داداشم خیلی ضعیفه همیشه مریض که میشه پدرمون درمیاد 

الان زنگ زدم مامانم میگه میگف فشارش افتاده

یه دخترِ کاملا منطقی😊💎🌠

منم نامزدم حالش خرابه تو بیمارستانه

من نمیدونم چیکار کنم حالشو بپرسم یا ن اخه یکماهه ک بهم زدیم و دوریم😔😔🚶‍♀️

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

داروی امام کاظم برای درمان کرونا خوبه تو اینترنت سرچ کن واست میاره چه فوایدی داره 

اب هویج هم برای ریه خوبه 

ان شاءالله به حق بیمار مصلحتی کربلا خوبه خوب بشین همتون و هیچوقت بیمار نشین🌹

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

عزیزم ما یک دستگاه تست اکسیژن خون جور کردیم..انگشتی هست..هر روز مال همه رو چک میکردیم..مثلا تا اکسیژن پدرم شروع به افت کرد فهمیدیم و زود اکسیژن جور کردبم..میتونید قرض بگیرید از کسی اگر دارند.راستش ما هم قرضی گرفتیم

به نظر من اول دکتر خوب حتی عمومی ...ولی دکتر خوب

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

بلا دور باشه

حتما همتون روزی دوبار عسل و لیمو ترش بخورید

یه لیوان آب جوش که کمی از حرارت افتاده با یه قاشق پر عسل و یه قاشق پر آبلیمو یه کوچولو نمک مخلوط کنید و گرم بخورید ،برای درمان کرونا عالیه،آب هویجم حتما بخورید

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
چجوری تو هر شرایطی میاد نی‌نی سایت🙄

الان من چکاری از دستم برمیاد وقتی بردنش دکتر من تو خونه مواظب بچه کوچیکم

من هر مشکلی پیش میاد فقط نی نی سایت به ذهنم مریسه 

یه دخترِ کاملا منطقی😊💎🌠
بیمار مصلحتی کربلا دیگه چی بود؟

امام سجاد

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
الان من چکاری از دستم برمیاد وقتی بردنش دکتر من تو خونه مواظب بچه کوچیکم من هر مشکلی پیش میاد فقط ن ...

انشالا ک برادرتون سلامتیشو خیلی زود بدست بیاره

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️