2777
2789

دهه هشتاد مثل بقیه دهه ها با اینکه اینا بچگی نکردن 

حالا شاید ب خاطر گوشی و تبلت و فلان 

تا چشاشونو. باز کردن گرونی و بدبختی دیدن 

واقعا گناه دارن

حالا ما دهه هفتادیا حداقل کودکی و. نوجوونی خوبی داشتیم 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی اگه خودت چند سال دیرتر (تو دهه هشتاد) بدنیا میومدی بیشعور میشدی؟😐

فکر کنم

من عاشق گیم  و حیوانات هستم. ارزو دارم همه خوشبخت شن و من هم با یک انسان باشم نه فقط با کسی باشم  شکل انسانه 
خیلی پروووو         بی  شور

کاملا شعور شما پیداست

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

عاقل تر از نسل های دیگه هستن

صبور نیستن و جوگیرن که خیلیییی خوبه

چیه هی میگن صبور باشید و اینا😂

نژاد پرست نیستن

به تمام گرایش ها احترام میذارن

با حقیقت خیلی راحت تر کنار میان و ازش فرار نمیکنن

واقع بین هستن 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

باهوش تر از دهه هفتاد و شصت نیستن تکنولوژی باعث شده متفاوت تر از قبلیا باشن چقدم زود ازدواج میکنن

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
خیلی پروووو         بی  شور

اصلا اونا پرو و بیشعور

شما چی هستی پس؟

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
باهوش تر از دهه هفتاد و شصت نیستن تکنولوژی باعث شده متفاوت تر از قبلیا باشن چقدم زود ازدواج میکنن

زود ازدواج کردنشون به خاطر همون دهه قبل مادر و پدر هاشون هست و من فقط اینجا میبینم که ازدواج کردن اصلا و ابدا تو اطرافم نمیبینم دختر دهه 80ازدواج کنه

من پروو ترم

پس درمورد بقیه نظر ندین وقتی خودتون خالی از هر گونه شعورین