یخ۷۵ مدیر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4386 عنوان گوگل جان مچکریم😂 | مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 19 پست ینی واقعا همچین تاپیکایی توسایت زده شده؟؟؟؟ 😂😂من کجا بودم اونوقت؟؟؟یه کلمه نوشتم شوهرم ببینین چیا اومد بالا😂 یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕 1400/07/29 | 23:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یخ۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4386 عزیزکم قفل کن چجوری قفل کنم؟؟😥 یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 خواستم شات بگیرم دیگه خودمم روم نشد اینقد افتضاح😂😂 بگو ما طاقتشو داریم 🤣🤣🤣🤐 واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
یخ۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4386 خواستم شات بگیرم دیگه خودمم روم نشد اینقد افتضاح😂😂 یاخدا👀 یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
جاری_نی_نی_یار2 عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 2169 چجوری قفل کنم؟؟😥 برو نی نی سایت من اولی نه اون دوومی ک مربوط ب تاپیک ایجاد شدس رو اونجا قفل کن واقعا نون دلتون و میخورین ! اگه فکر کردین جایی دل کسیو شکوندین بی جواب میمونه کافیه ۱ سال صبر کنین ببینین همون بلا سر خودتون میاد...حتی بدتر:)