2777
2789

پسرم ۱۹ سالشه , خییییلی ناراحتم ارزوی مرگ میکنم که روزای بدترشو نبینم هرچی فک میکنم کمبودی نداشته بعد چنددسال خدا بهمون داد و مورد توجه بوده چند ماه پیش شک کردم دوستانه بهش گفتم و گفتم اگه یه  روزی بدونم میکشه حلالش نمیکنم بهم گفت نه نمیکشه و تو ۱۴ سالگی چندبار  کشیده 

الان نمیدونم چی بگم بهش چه رفتاری نشون بدم 

تمام اعتمادم فرو ریخته , خودمو سرزنش میکنم 

دلم میخواد یه چیزی بگم که ازشدت عذاب وجدان  بذاره کنار 

امشب که چیزی نمیگم تاشنبه با مشاور حرف بزتم تا اون موقع هم دق میکنم

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

سیگار چیه مگه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سیگار چیه مگه

سیگار شروع خیلی چیزها میتونه باشه خصوصا تو پسرها 

سلامتیش را از دست میده , 

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

شاید میخواد امتحانش کنه

به نظرم به روش بیاری بدتره

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

بسم رب

فعالیت این گروه مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد 🇮🇷

اهداف گروه :

۱)پرسش و پاسخ مسائل و مشکلات مربوط، به موضوعات خانوادگی، تربیتی، فردی، تحصیلی، قبل ار ازدواج.

۲) ارسال متون و کلیپ های کاربردی و آموزشی  مربوط به حوزه سلامت روان

@goodmood_group

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز