2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییییی خیلی قشنگ شده اصلا مشخصه ورمه که بخوابه چقد خوب میشهه مبارکت باشه یاد اوایل خودم افتادم ک ...

واقعا میگین؟خدا کنه خوب بشه،یعنی مثل اتاق عملم میشه؟

خو پ اگ گفته خوب میشه نگران نباش ولی چ جالبه ک ورم رو سایز سوراخام موثره😕من یکماهو خرده ای گذشته&nb ...

آره،مال من تا چند روز پیش سوراخاش قرینه بود تا گچو برداشتم بزرگ و کوچیک شد،حالا سوراخاش میدونم درست میشه فقط قوسش خوب بشه خدا کنه،اصلا مثل اتاق عمل نیست

اره من ۹ ماه پیش عمل کردم ی بینی کج و داغون بود ولی الان خوب شده تقریبا 

سلام. میشه چون بینی عمل کردین شما هم بهم نظرتونو بگین. دوستم عمل کرده 8 روزه. دیروز گچشو درآورد بینیش کلا کج بود خیلی گریه کرد این کجی بهتر میشه آیا قشنگ کج بودنش مشخصه خیلی ناراحتم براش اگه تجربه ای دارین ممنون میشم بگین

سلام. میشه چون بینی عمل کردین شما هم بهم نظرتونو بگین. دوستم عمل کرده 8 روزه. دیروز گچشو درآورد بینی ...

نمیشع چیزی گف چون تازع عمل کرده و همش ورمه وقتی ورمش خوابید بعد ۳ ماه یا ۶ ماه  اوتوقت معلوم میشه الات اصلا پیدا نیس بگو خودشو ناراحت نکنه

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^
نمیشع چیزی گف چون تازع عمل کرده و همش ورمه وقتی ورمش خوابید بعد ۳ ماه یا ۶ ماه  اوتوقت معلوم می ...

خودمم چهار ماهه عمل کردم بینیم خیلی خوش فرم شده ها اما نوک بینی با روی پرا هام ورمش خیلی انگار سفته. ب نظرت ب مرور بهتر میشه؟؟؟؟