2777
2789
عنوان

نحوه جهاز خریدن این مدلی درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 81 پست

این جور ادما تنوع طلب هستن وبدون برنامه ریزی کار میکنن واز هرچی خوششون بیاد میخرن بدون فکر به اینکه شاید اصلا بهش نیازهم نداشته باشن میتونن به جای اون همه کالا یه کالایی تهییه کن که کم کیفیت بهتری داشته باشه وهم ماندگار باشه 

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...
من خودمم گاهی جهاز میخرم جدیدا برام مهم نیس چی فکر میکنن من برام وسایل کاربردی مهم تره تا اینکه از ...

من واقعا همین کارو دوست دارم انجام بدم ولی گاهی اوقات مامانم نمیزاره هی میگه نه اینو بخر نه اونو بخر 

در حالی که من حاظرم به جای یه وسیله که اصلا میدونم تو زندگیم استفاده نمیکنم برم تزئینی بگیرم لااقل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث کسی که داره و خرج می‌کنه با کسی که نداره و فقط از رو چشم و هم چشمی و پز دادن به خودش فشار میاره ...

منم دقیقا همینو گفتم اصلا منظورم با اون پولدارا که اصلا دغدغه ندارن نیست 

ببین یه وقتم هست تا سرت به سنگ نخوره متوجه نمیشی

من روی اپن خونه‌م حدود ۶۰ تومن وسیله برقیه ولی واقعا میگم حتی یک بار هم روشنشون نکردم

علاوه بر اینکه هزینه اضافیه جاگیر هم هست یه تیکه از آشپزخونه‌م رو گرفته 

من نصف پول جهیزیمو با همسرم شراکتی ی کار راه انداختیم وسیله های ضروری رو خریدم و در حد نیاز کسی رو ...

کلا مگه رسم ندارین بعد عروسی میان خونه عروس و دوماد چه بخوایی چه نخوایی میان داخل خونت که

اینجا اینجوریه 

من واقعا همین کارو دوست دارم انجام بدم ولی گاهی اوقات مامانم نمیزاره هی میگه نه اینو بخر نه اونو بخر ...

نه ببین‌اولویتت وسایلت باشن اول برقی بعد قابلمه و ظرف بعدا تزئینی

دیجی کالا کلی وسایل تزئینی داره اگه خلاقیت داشته باشی چیدمانتم خوب باشه میتونی با چیزای ساده هم خونتو قشنگ کنی ولی بدون مهم راحتی خودته اگه زیاد وسایل بخری شلوغ کنی بدرد نخوره فایده نداره

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
ببین یه وقتم هست تا سرت به سنگ نخوره متوجه نمیشی من روی اپن خونه‌م حدود ۶۰ تومن وسیله برقیه ولی واق ...

همین دیگه 

مثلا من خودم مامانمو دیدم اصلا از پلوپزش استفاده نمیکنه الان بعد چند وقت شاید چند ساله استفاده نکرده  امروز گفتم از بالا برش دار استفاده کن اونم به نظرم تو قابلمه خیلی عذا خوشمزه تر درست میشه تا پلوپز

کلا مگه رسم ندارین بعد عروسی میان خونه عروس و دوماد چه بخوایی چه نخوایی میان داخل خونت که اینجا این ...

ن دعوت کنی میان دعوت نکنی نمیان

ما یادم برا خواهرم ک ۲۲سال قبل ازدواج کرد هم برا جهیزیه هم سیسمونی دعوت کردن 

خواهر بعدیم گفت من نمیخوام دعوت کنم خودمون رفتیم چیدیم هر چند بعدا تک تک رفتن خونش و دیدن جهیزیه رو اما این رسم رو برداشت منم دعوت نمیکنم 

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘
فقط ۶ تومن پول چایساز دادم ولی یکبارم استفاده نکردم چون هم کتری برقی دارم هم چای رو روی گاز درست می ...

چای سازت برای صبح زود ولی خوبه ها که شوهرت میخواد بره سر کار

دو دقیقه به رفتنش پا میشی چای رو اماده میکنی لازم نیست از نیم ساعت قبل پاشی😂😂😂✌

کارتون واقعا عالی بوده 👏

😍😍ممنونم

خانوادمم تشویقم کردن و برا اینکارم😁😁

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘
ن دعوت کنی میان دعوت نکنی نمیان ما یادم برا خواهرم ک ۲۲سال قبل ازدواج کرد هم برا جهیزیه هم سیسمونی ...

نه ما بعد عروسی تو مراسم عروس کشونی تا خونت هم میان 

2790
2778
2791
2779
2792