2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 24 پست
اره برو یه شام یا ناهار مفصلی بخور حوصله داریا...خودشون باز اشتی میکنن اگه نری ادم بد میشی

اخه سرپول دعوابودپدرشوهرم پولادادمادرشوهرمم پول دوست میترسم چیزی بهم بگه منم زودرنجم بدترضایع نشم

اخه سرپول دعوابودپدرشوهرم پولادادمادرشوهرمم پول دوست میترسم چیزی بهم بگه منم زودرنجم بدترضایع نشم

شوهرت مگه همرات نیس...اگه دعوا حرف زدن خودت بزن به اون راه ...مطلقا در باره دعوا حرف بزن ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرت مگه همرات نیس...اگه دعوا حرف زدن خودت بزن به اون راه ...مطلقا در باره دعوا حرف بزن ...

چراهمراهمه هفته دیگه میرم توکل بخدا.احساس میکنم شوهرم ازم ناراحته چون همیشه میگفت من عاشق مهربونیات شدم دلت دریاست

چراهمراهمه هفته دیگه میرم توکل بخدا.احساس میکنم شوهرم ازم ناراحته چون همیشه میگفت من عاشق مهربونیات ...

شوهرم میدونه دلم دریا نیس😁😁میگه همش مادرم تو را دوست داره...خودشون حرفشون باور ندارن مادرشوهرا هر چقد گل و خانوم باز عروس به چشم دختر نمی ببین تو دعوا طرفداری داماد میکنن چون گوشت شون زیر دندون داماد ...شوهرت هم باید بدونه

شوهرم میدونه دلم دریا نیس😁😁میگه همش مادرم تو را دوست داره...خودشون حرفشون باور ندارن مادرشوهرا هر ...

بله درست ودقیق میگین ولی شوهرم میگه پدرومادرمن احترامشون واجبه برای من هرکاری باهام بکنن

بله درست ودقیق میگین ولی شوهرم میگه پدرومادرمن احترامشون واجبه برای من هرکاری باهام بکنن

راست میگه به حرف شوهرت گوش کن برو ...به خاطر شوهرت برو میدونم بی احترامی شده ولی به روشون نیار چیزی هم گفتن به رو خودت نیار حرفو عوض کن ...من به جات باشم اصلا به روی خودم نمیارم چون مغرورم

راست میگه به حرف شوهرت گوش کن برو ...به خاطر شوهرت برو میدونم بی احترامی شده ولی به روشون نیار چیزی ...

یماهه نرفتم خب ناراحت واتیشی بودم الان که اروم شدم بخاطرشوهرم فقز میخوام برم بدنیست بعدیماه برم بگم چی ؟

یماهه نرفتم خب ناراحت واتیشی بودم الان که اروم شدم بخاطرشوهرم فقز میخوام برم بدنیست بعدیماه برم بگم ...

چیزی نگو اون خودش میدونه ...اگه ادم عاقلی باشه به روت نمیاره...اگه روت اورد بگو مامان جان سرم شلوع بود یه بهونه ای بیار...

چیزی نگو اون خودش میدونه ...اگه ادم عاقلی باشه به روت نمیاره...اگه روت اورد بگو مامان جان سرم شلوع ب ...

اوکی همینکارامیکنم بشوهرم گفتم هماهنگ کنه یشب بریم برم ببینم چی میشه