2777
2789
عنوان

کدوم گوشی بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 30 پست
دوربینش باکیفیته هنگ نمیکنه لمسش قویه ولی a12هنگ میکنه کیفیت دوربینشم زیادخوب نیست

اره شنیدم اینارو

ظاهری کدوم خوشگلتره 

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   

بین a12 و شیائومی ، هر مدلی از شیائومی بهتره 

اگه سامسونگ مدل بالاتری بود بهتر بود ولی a12 نه

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از چه لحاظ

حافظه ذخیره سازیش بالاست

دوربینش خوبه

حسگرش قویه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بین a12 و شیائومی ، هر مدلی از شیائومی بهتره  اگه سامسونگ مدل بالاتری بود بهتر بود ولی a12 نه

عه 

پس شیائومی بگیرم

ظاهری  هم کدوم بهتره اخه برا دخترم میخوام

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
الان دیدم نوت هم کیفیت صفحش خیلی بالاتره ،هم دوربین سلفیش

اره کلا سلفیش خیلی بالاتره

دوربین جلوشون یکیه

ولی حس میکنمa12  یکم خوشگلتره

بنظرم شیائومی🚶🏻‍♀

مرسی

حافظه ذخیره سازیش بالاست دوربینش خوبه حسگرش قویه

عه 

پس شیائومی بگیرم؟

اره کلا سلفیش خیلی بالاتره دوربین جلوشون یکیه ولی حس میکنمa12  یکم خوشگلتره

اره منم از ظاهر نوت نوه خوشم نمیاد واسه همون نوه تی گرفتم مال من خوشگل تره ،فرقش هم با آ 12اینکه مال من باتریش قدی تره همین ...

عه  پس شیائومی بگیرم ظاهری  هم کدوم بهتره اخه برا دخترم میخوام

من خودم از نوت۹ به خاطر اینکه دوربینش وسطه خوشم نمیاد 

ولی خب اینا سلیقه ایه 

گوگل بزنین ببینین کدومو میپسندین 

ولی درکل رنگای شیائومی جذاب تره تا سامسونگ

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
عه  پس شیائومی بگیرم؟

نه اینابرای a12بودبنظرم بهتره 

تاحالاتجربه استفاده ازشیائومی نداشتم

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

من خودم از نوت۹ به خاطر اینکه دوربینش وسطه خوشم نمیاد  ولی خب اینا سلیقه ایه  گوگل بزنین ...

اره 

حالا مهم کیفته 

بعد مدل دوربینش شیکه

آ دوازده اثر انگشتش بقل گوشیه

نه اینابرای a12بودبنظرم بهتره   تاحالاتجربه استفاده ازشیائومی نداشتم

عه فک کردم شیائومی میگی

چند تا تاپیک دیده بودما همه اینارو برا شیائومی گفتن