2777
2789
منم پونزده هفته. مال من خیلی وحشتناک بود ابم تو دلم نمیموند دو هفتست بهترم اما باز دوسه روز پیش خیل ...

نه من فقط تهوع داشتم بالا نمیاوردم الان بهترم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان تو شانزده هفته ام  انشالا برا انومالی دیگه قطعی میگه

بسلامتی انشاالله قدمش خیره

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
[QUOTE=212514882]بسلامتی انشاالله قدمش خیره[/QUOTسلامت باشی  گلم انشالا واسه شما هرچی خیره پیش ...

ممنون عزیزم ❤

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
خدارو ۱۰۰هزاد مرتبه شکر 

بارداری رو هزار برابر سخت تر میکنه ویار من الان دیگه بدنم کم اورده هی سرگیجه میگیرم ضعف دارم یسره باورت میشه نزدیک یک ماه و نیم یک وعده غذا نخوردم انقدر بالا میوردم که نفسم میرفت دیگه بالا نمیومد الان باز دو هفتست بهترم انقدر گریه کردم اون چند وقته که خدا میدونه

خدارو شکر بچت سالمه دیگه من چون زیاد نیست ویارم میترسم 

عزیزم منم زیاد ویار نداشتم ربطی به ویار نداره خوشحال باش که زیاد ویار نداری.ان شاالله نی نی تو سالم بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍