2777
2789
عنوان

خواب شهدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 24 پست
ایشالا که صادقس خودت فکر کن ببین جوابش چیزی بود که روشنت کنه راهنماییت کنه یا نه

یه موضوعی اذیتم میکرد یعنی دوست داشتم اون اتفاق بیوفته خواب دیدم ک دارن میرن پیش خدا اجازشو بگیرن😔

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی خواب اینجوری دیدم ولی حالا غیر این یکی از خوابامو خیلی دوست دارم بدونم تعبیرش چیه چون سه سال ...

اگه فکر میکنی مربوط به حاجت رواییه چیزی نگو تا انشالله حاجت روا بشی ولی اگه معمولیه بگو شاید بتونیم کمک کنیم

خدایا شکرت
الهی آمین چندماه پیش دیدم فعلا ک هیچی نشده 😔

ان شاالله به زودی میشه و دلتون شاد میشه

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
فدات

منم ابراهیم هادی رو داشتیم میرفتیم پیش حضرت زهرا که یه چیزی گفت حضرت زهرا بهشون بعد گفت خدایااااااااااااا داعش هنوز تو ایرانه با ناراحتی و غم و عصبانیت یادمه حضرت زهرا روسریش ابی بود ولی معنیشو نمیدونم شاید درمورد همین جوونای ایران و وضعیت ایران خیلی غمگینه

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼
منم ابراهیم هادی رو داشتیم میرفتیم پیش حضرت زهرا که یه چیزی گفت حضرت زهرا بهشون بعد گفت خدایاااااااا ...

اخی😢😢خیره انشالله

ارادت خاصی به حضرت زهرا داشتن

خدایا شکرت