2821
2789
عنوان

توده در گردن😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5927 بازدید | 24 پست
دقیقا مال منم پشت گوش سمت چپم دو سه سانت پایین تر از گوشمه  دست میزنم خیلی درد داره 😭😭😭 گل ...

عزیزه دلم نودو نه درصد بهت قول میدم عین ما شدی نگران نباش اصلااااا ما داخلی رفتیم معاینه کرد گفت اگه چنتا باشه زیاد باشه و درد نداشته باشه خطرناکه و خیلی بزرگتر از حد معمول باشه مال من را چشم همه متوجه میشدن ولی چیزی نبود

عزیزه دلم نودو نه درصد بهت قول میدم عین ما شدی نگران نباش اصلااااا ما داخلی رفتیم معاینه کرد گفت اگه ...

مال شما رفع شد!؟؟؟؟

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جریان مال پنج سال پیشه ولی هموز دست میزنم حسش میکنم کم الان زیر چونم درد میکنه عین تیله اس 

ایشالله که خوب بشیممن که از درد نمیتونم گردنمو تکون بدم😭😭😭

یعنی هیچکس هیچ تحربه ای نداشته؟؟؟؟

خوب خداروشکر این قفل نیس

۲ ماه پیش مامانم تو وضعیت تو بود و من بدبخت از استرس مردم و زنده شدم

هی ازین دکتر به اون دکتر هی ماموگرافی و منتظر شدن واسه جوابش و اخر سر رفتیم سونوگرافی سینه

مشخص شد مامانم عفونت داشته که باعث ایجاد چیزی شبیه توده توی سینه شده

مامانم‌اونموقع انفولانزا گرفته بود که حس کرد

قرمز شده بود اون بخش سینه کع توده حس میکرد و دردم داشت

کلا درد نشانه خوبیه

توام اصلا نگران نشو

غددلنفاویه متورم شده

خوب خداروشکر این قفل نیس ۲ ماه پیش مامانم تو وضعیت تو بود و من بدبخت از استرس مردم و زنده شدم هی ا ...

فداتشم‌مهربونم😍💋

الحمدلله منم رفتم دکتر . گفت جوش زیر پوستیه. اما چون خیلی استرس داری یه سونو انجام بده .

سونو انجام دادم گفت سینت کیست داره که الحمدلله چیز خطرناکی نیست و اون ضایعه هم یه ضایعه پوستیه که الحمدلله خود به خود از بین میره