گفتم این چیه گفت رژته. اصلا تو فکرم هم این نبود دیشب تنش بوده ولی نزدیک من نشده
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
زندگیت با پیگیری و این ک مچ همسرت بگیری خراب نکن اگ دوسش داری هیچکس بدون عیب نیس البته نظر منه با تج ...
یعنی چی فکرم آروم نمیگیره
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بنظرم آدم حقیقتِ بد رو بفهمه بهتره تا شکی که همیشه نث خوره مغز آدمو بخوره همون لحظه بهش میگفتی رژ م ...
گفتم گفت نمیدونم
تنها راه چک کردن رنگ رژ خودت با رنگ رژ رو لباسه بردار بزن بغل اون رژه ببین هم رنگن رو لباسه یا نه شاید واقعا خوردی حواست نبوده
برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤