2777
2789
عنوان

سوال مذهبی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 45 پست
منظورتو متوجه نمیشم یعنی میشه خدارو قبول داشت اما اسلام و نه

بله البته من خودم هم خدارو قبول دارم هم اسلام رو هم امام ها رو سوتفاهم نشه 

ولی مگه این خارجیا هیچ کدوم خدارو قبول ندارن ولی دین اسلام رو قبول ندارن یا همین سنی ها یا مسیحی ها تو اطرافیان هم بگردی همچین فردی رو پیدا میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اسلام اعتقاد دارم  ولی شما بدون همه ادیان اومدن تا شما خدارو بشناسی  و کلا دوتا مسئله ...

عه بالاخره از حرفای یکی خوشم اومد.افرین

من همیشه با حرف همه موافقم.چون این تنها راهیه ک باعث میشه اونا دیگه ب حرف زدنشون ادامه ندن🙃
گفته کامل ترین دین اسلام است نگفته نباید بقیه دین ها رو رها کرد

نگفت رها کنید ..گفته بیاید به سمت کاملترین دین..چون اسلام مکمل همه دین های گذشته است..نه مخالفشون

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

الان مشکلت با اسلام چیه؟ خب  خیلیامون مسلمون هستیم ولی مومن مومن نیستیم ، یعنی همه مون خدا رو قبول داریم ولی گناهم میکنیم که درسته اشتباهه ولی این باز  بهتره، بعدشم یه پیشنهاد تو اسلامو قبول کن تا جایی که میتونی به حرف اسلام عمل کن تلاشتو بکن خوب باشی نشد خدا می بینه تلاش کردی نشده اینو خدا مهربونه می بخشه ولی وقتی کلا بزاری کنار این درست نیست انتظار بخششم نداشته باش ، مثلا فرض کن یکی میگه من تورو دوست دارم خوب بعد یه کارایی میکنه که تو اذیت میشی داره تلاش میکنه نکنه ها ولی نمیتونه خب این برا تو خیلی با ارزشتر از اینه که کلا بهت بی اعتنا باشه و اصلا براش مهم نباشه تو ناراحت میشی 

الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَرَضِيتُ لَكُمُ الْإِسْلَامَ دِينًا ۚ

ح موسی بشارت به عیسی داد وعیسی به امدن احمد بشارت داد 

دین اسلام تکامل یافته ی ادیان قبلی هست  .بدون نقص وعیب 

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید
ب نظرم میششه مسیحی ها و بقیه دین ها خدای یکتا رو میپرستند از طرفی خدا گفته دین کامل اسلامه دیه نگفته ...

عزیزم اگر تحقیق بکنی میفهمی گفته 😊😉

خداوند گفته دین اخرین پیامبرم که میشه حضرت محمد که دینشون اسلام بوده ❤

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام شدن که میشه( ادل الدلیل علی امکان شئ وقوعه)

فقط بحث سر اینه که این کار شما مورد تایید همون خدایی که شما میخوای قبولش داشته باشی هست؟

آیا صرف قبول خدا کفایت میکنه؟

مثل این میمونه که به کسی بگی من تو رو دوست دارم قبولت هم دارم ولی اصلا ازمن چیزی نخواه!!

خود خدا تو قرآن گفته فقط دین اسلام مورد  پذیرش است.

در جایی دیگه هم میفرماید:(ان تحبونی فاتبعونی) اگر مرادوست دارید،مرا اطاعت کنید

نتیجه:اطاعت از خدا در غالب اسلام میسر است.

منم تصمیم گرفتم دل به  تو ندم                                                                                                             #پسر حاجی
سلام شدن که میشه( ادل الدلیل علی امکان شئ وقوعه) فقط بحث سر اینه که این کار شما مورد تایید همون خدا ...

پس مسیحی ها چرا حجاب ندارن

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...