2777
2789
عنوان

اسم دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 74 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زینب زهرا فاطمه عطیه حنانه هانیه مبینا فائزه محنا شبنم ارغوان مرضیه فرزانه افسانه دنیا 

اللهم عجل ولیک‌الفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻

آیلین ...اسمابی که گفتید یکیش ب روز هست یکیش کمی قدیمی و سنتی...منظورم این هست بین دو نوع اسم مردد هستید...خوب من بخاطر زمانه ترجبحم اسمی که ب روز تره هست...هر دو خوش معنی هستن..به سلامتی فارغ شی 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

وقتی اسم خودت به روز هست 

چرا میخوای اسم دخترتو اسم به این قدیمی ای بذاری 

گناه داره والا 

ایلین قشنگه بذار بچه ازت تشکرکنه بعده ها بخاطر اسمش

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
اجی طبیعی نمیترسی؟ من خوف زایمان دارم

ازسزارین میترسم 

امااسترس ندارم اصلا یه ارامش خاصی دارم واقعا

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
وقتی اسم خودت به روز هست  چرا میخوای اسم دخترتو اسم به این قدیمی ای بذاری  گناه داره وال ...

چشم عزیزم

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
آیلین ...اسمابی که گفتید یکیش ب روز هست یکیش کمی قدیمی و سنتی...منظورم این هست بین دو نوع اسم مردد ه ...

مرسی ازدعای خوبت چشم ایلین میزاریم

وقتی اسم خودت به روز هست  چرا میخوای اسم دخترتو اسم به این قدیمی ای بذاری  گناه داره وال ...

ببخشید گل من .... اسم زینب قبول نداری تو سر اسم نزن نگو قدیمی شده😘😘 

خوشبختی یعنی داشتن همسر سید و دختر سادات😍💚💚
من بهمن زایمانمه ولی میترسم 

وای بهمنی 😍 مثل خودم منتظر یه دخمل لج باز و قد باش🤭🤭 والبته جذاب

ببخشید گل من .... اسم زینب قبول نداری تو سر اسم نزن نگو قدیمی شده😘😘 

عزیزم نظرمو گفتم مثل خیلیای دیگه 

زینب اسم قدیمی ای هست اینو همه میدونن دیگه 😎

اسم خودش یاسمن به این قشنگی دخترش گناه داره وااالا بعدا بهش میگه چرا اینکارو کردی