2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون دستت فقط آروم بزن    

ن دلم نمیاد بزنمت 😁😁گناه دالی 🙊🙊

کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن  

شوهرم شبکار نمیتونم جمع و جور کنم تازه ساعت ۵ باید جمع و جور کنم عادت کردم شب به شب تمیز میکنم خونم اجاره ای ۵۰ متره زیرزمینه اشفته ست چون نه کمد دیواری داره نه جا ی زیاد من مبلهام آبی الان تازه رفتیم تو فکر ساخت وساز خونه ..اگه خونمون اماده بشه انجا جامون بزرگتره ۱۶۵ متره 

میخاستم نظر بدید کنار این مبل راحتی اگه بخام برا خونه جدیدم ب فکر مبل دیگه باشم با میز ناهارخوری چه رنگی خوبه با توجه به این که رنگ فرشام سرمه ای 

ن دلم نمیاد بزنمت 😁😁گناه دالی 🙊🙊

آخییییی چه دلرحم

بیا بغلممممم  

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
فقط به خاطر فروشنده میخواین خونتون رو عوض کنین 🙄

متوجه نشدم به خاطر فروشنده؟

به جایِ انگلیسی و آلمانی و فرانسه، برید زَبونِ آدمِ زَبون نَفَهم را یاد بِگیرید دُرسته سَخت تره ولی این روزا کاربُردی تَره✌  
دیروز یه تاپیک زده بودین فکر کنم 😳😅😁

آها از دسته تو 😅😅😅😅😅😅😅

چه حافظه ای داری دختر 

نه به خاطر مادر شوهرم 😟

به جایِ انگلیسی و آلمانی و فرانسه، برید زَبونِ آدمِ زَبون نَفَهم را یاد بِگیرید دُرسته سَخت تره ولی این روزا کاربُردی تَره✌  
شوهرم شبکار نمیتونم جمع و جور کنم تازه ساعت ۵ باید جمع و جور کنم عادت کردم شب به شب تمیز میکنم خونم ...

عزیزم انشاءالله دلت خوش باشه بنظرم رنگ کرم یا هررنگ روشنی میاد به مبل سورمه ای ولی دیگه راحتی نگیر استیل بگیر

خدایا دنیات خیلی قشنگه اگه آدما بزارن😔