2777
2789
عنوان

یه خاطره از دوران نوجوانی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2207 بازدید | 37 پست
نمی‌دونم نوجوون بودم یا سنم کمتر بود،یادمه با بچه های کوچه رفتیم دم یه مغازه یه آدامس دزدی کردیم بعد ...

ینی ادامسشو نخوردی فقد عکسشو برداشتی؟

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
12&13سالم بود از کرج عروسی دختر داییم امدیم و عروس خالمم با دوتا بچش تو ماشین ما بودن که بابام م ...

😂😂😂 یاد اون فیلم افتادم بچه رو تو خونه جا گذاشتع بودن رفته بودن مسافرت تعدادشون زیاد بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رختخوابا که داستان دار بود زمان ما و مامانا غیرت داشتن بهش و بین زنای فامیل تورنومنت بود البته الانم ...

اره خیلی حساس بود هم رو قندا هم رختخوابا ک من دوتاشونم به فنا دادم

فک کنم پسر همسایتون از همینجا عاشقت شده

نه بابا ازین شانسا سمت و سوی من نمیاد"عمرناش"

دو سال ازم کوچیکتر بود😂

پسره ندیدتم که باباش دید"باباش عاشمه نه پسره"😂

I only see humans but not humanity
😂😂😂 یاد اون فیلم افتادم بچه رو تو خونه جا گذاشتع بودن رفته بودن مسافرت تعدادشون زیاد بود

تنها در خانه😂

موضوعش ام کریسمس بود😂

مامان بابای من فوق العاده رو بچه هاش تعصب و توجه خاصی داشتن برا همه عجیب بود منو جا گذاشته بودن😂

داداشم همیشه میگه ندا یه دو دقیقه پاشو بشین ما نشستتم ببینم همش چارچرخ ت هواس😂

نمی‌دونم نوجوون بودم یا سنم کمتر بود،یادمه با بچه های کوچه رفتیم دم یه مغازه یه آدامس دزدی کردیم بعد ...

اوخی نازززززی😍😂😂😂😂😂

نسلی که هیجانات دوران کودکی با خواست ها " تنقلات و وسایل بازی و ..." تداخل پیدا میکرد و اسمش رو دزدی میزاشتن😂

والا هیجان دوران کودکی با وسایل بازی و بازی های فکری باید تخلیه میشد که نسل ما این امکانات رو تهیه نمیکردن