۱۴-۱۵سالم بود رفتم مغازه ظهر بود موقع برگشت گفتم بزار زنگ اون خونه رو بزنم فرار کنم زنگشونم تصویری بود زدم فرار کردم نگو چند دیقه قبلش چند تا بچه زنگشونو زدن زنه ام کشیک میکشیده نزدیک ایفون ببینع اونا باز میان یا ن حالا من زنگو زدم فک کرده بود قبلیام من بودم سریع از تو دوربین منو میینه و میوفته دنبالم همین ک رسیدم دم خونمون ناراحت وعصبانی اومد جلو گف واسه چی زنگ مردمو میزنی هااان شروع کرد به در زدن مامانم اومد دم در منم رنگم شده بود مثه گچ میلرزیدم به مامانم گف دخترت از صب چند بار زنگمونو زده فرار کرده الان از تو دوربین دیدمش افتادم دنبالش مامانمم اول فحشم داد بعدش لنگه دمپاییشو دراورد محکم کوبوند فرق سرم 😂😂😂😂 در اخرم کلی از زنه معذرت خواهی کرد بعدا فهمیدم اون زنه خواهر زن عموی مامانم😂😂😂 همیشه میترسیدم یه بار دیگه ببینمش شده بود برام عزرائیل
لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.