2821
2789
عنوان

قرص دپاکین

| مشاهده متن کامل بحث + 31493 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اره اینم خوردم. خییلی اذیت هستم. بچه من کوچیک طفلک بازی میخواد ازم اما من نمیتونم زمین گیرم میکن ...

موقع درد پرومتازین شیافشو پرومتازین بذارین...ولی همه داروها روخوردین دپاکینم امتحان کنین

کاربراقا...أَللّهُمَّ لا تَکِلْنِى إِلى نَفْسِى طَرْفَةَ عَیْن أَبَداً: «خدایا مرا حتى به اندازه یک چشم بر هم زدن به خویشتن وامگذار»!(1)
خیلیه. من الان 65وزنم.فکن بشم 80 یا خدا. بنظرت شروع کنم ب مصرف؟لعنت ب میگرن بیچاره شدم از دستش

با دکترت صحبت کن ببین دارو جایگزین دیگه داره،بعدش هم اگه ورزش کنی و غذا رو هم کمتر کنی شاید چاق نکنه

با دکترت صحبت کن ببین دارو جایگزین دیگه داره،بعدش هم اگه ورزش کنی و غذا رو هم کمتر کنی شاید چاق نکنه

ب خییلی دارو عوض کردم ولی تاثیر نداشتن برام. باشه ممنونم. خدا خیرت بده. 

من برای اعصاب می‌خوردم قرص خوبیه، تعادل ایجاد می کرد،ولی لعنتی چاقم کرد .حتما ورزش و پیاده روی کن .ا ...

برگشت عصبانیتتون یا با همین قرص خوب شدین؟

هرچه دادم به اوحلالش باد
من برای اعصاب می‌خوردم قرص خوبیه، تعادل ایجاد می کرد،ولی لعنتی چاقم کرد .حتما ورزش و پیاده روی کن .ا ...

من پنج ماهه که قرص دپاکین مصرف می‌کنم نمیدونم کی باید قطعش کنم شما چند وقته میخورید؟

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز