2777
2789
عنوان

دوز سوم زدیم 😁😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2188 بازدید | 45 پست
مبارک باشع برخلاف بقیه که ناراحتن چرا واکسن زدی واقعا خوش حالم برای کادر درمان که به فکر سلامتیشون ...

مرسی عزیزم این نشون دهنده ی سطح بالای درکته

اره والا ملت ناز میکنن ما سر و دست میشکنیم بهمون واکسن بزنن😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم این نشون دهنده ی سطح بالای درکته اره والا ملت ناز میکنن ما سر و دست میشکنیم بهمون واکسن ...

تا وقتی واکسن نبود ناله می کردن چرا نیست به دنیا درخواست کمک می دادن حالا که اومده ناز می کنن

عجیبن واقعا

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
تا وقتی واکسن نبود ناله می کردن چرا نیست به دنیا درخواست کمک می دادن حالا که اومده ناز می کنن عجیبن ...

اونهایی ک ناله می کردن با اون هایی ک نمی زنن یکی نیستن 

اون هایی ک می خواستن تا الان همه زدن 

مثلا من خودم هیچ وقت نگفتم چرا نمیاد الان هم نزدم 

اونهایی ک ناله می کردن با اون هایی ک نمی زنن یکی نیستن  اون هایی ک می خواستن تا الان همه زدن&n ...

خب خوش به حالمون

شما بدتر از گروه اول هستید 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
این نظر شماست  هر کسی حق داره برای بدن خودش تصمیم بگیره  و مسلما هر کسی دلایل خودش رو دا ...

نه این واکسن زدن یا نزدن شخصی نیست اگه واکسن نزنید زنجیره قطع نمی شه و مرگ و آمار پایین نمی یاد

ما مثل دونه های زنجیر به هم وصل هستیم زندگیمون به هم وصله

نه این واکسن زدن یا نزدن شخصی نیست اگه واکسن نزنید زنجیره قطع نمی شه و مرگ و آمار پایین نمی یاد ما ...

این فقط یه نظریه است 

یه نظریه دیگه هم وجود داره که میگه افراد واکسینه شده باعث جهش ویروس کرونا میشن 

پس خطرناک تر هستن 

این فقط یه نظریه است  یه نظریه دیگه هم وجود داره که میگه افراد واکسینه شده باعث جهش ویروس کرون ...

خوش حال می شم این نظریه اتون رو که توی سازمان بهداشت ثبت شده رو برام ارسال کنید

از موقعی که دنیا در خال واکسیناسیون شده کرونا جهش پیدا نکرده آخرین جهشش همون دلتا بوده

در کل عزیزم من نمی تونم شما رو قلنع کنم ولی امیدوارم دولت بتونه با فشار حداکثری وادارتون کنه به واکسیناسیون رور خوش

خوش حال می شم این نظریه اتون رو که توی سازمان بهداشت ثبت شده رو برام ارسال کنید از موقعی که دنیا در ...

نیازی به تاییدیه بهداشت جهانی نیست 

سازمان بهداشت جهانی که اول اومد گفت الکل بزنید ویروس کرونا تا ۴۸ ساعت روی اجسام باقی می مونده بعد چند ماه گفت اصلا از اجسام منتقل نمیشه و فقط از راه تنفس 

بعد گفت برای کرونایی ها رمدسیور تجویز کنید یه عده مردن گفت نه کارایی نداره 

پس بعید نیست چند ماه دیگه بیان بگن واکسن موثر نبوده و ..

کما اینکه شواهد هم کم کم نشون داره میده خودش رو 

سکته ها به هم ریختن عادات ماهیانه زنان و ...

وقتی حرف منطقی ندارید از اهرم زور می خواهید استفاده کنید

خوش حال می شم این نظریه اتون رو که توی سازمان بهداشت ثبت شده رو برام ارسال کنید از موقعی که دنیا در ...

من هم نمی تونم شما رو متقاعد کنم چون مسخ رسانه هستید 

واکسن های ما هم برای شما موفق باشید