2777
2789
عنوان

واقعا شعورتون انقدر کمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 48 پست
به من گفتن بعد سه ماه اول بارداری بیا مرکز بهداشت خودمون برات میزنیم

بعد سه ماه برو

بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم علائمی داشت واست سینوفارم زدی از بهداشت

نه بابا.یه عالمه باردار هم بودن.عوارضی هم واسه من نداشت.شوهرم استرازنیکا زد ولی‌اون عوارض داشت.تب و بدن درد

تورو سننه قربونت برم!!!!
 مرسب اماعزیزم کارایشون بدهست کارشماهم تشویق میکنید خوب نیست واقعاشمامطمینی واکسن هیچ عوارضی ند ...

من تشویق نکردم.خودمم با با حجم زیادی از استرس واکسن زدم.طوریکه گریه م گرفته بود اصن.من میگم چرا استرس بیخود میده‌مایی که الان واکسن زدیم این چرت وپرتای شایعه رو وقتی پخش میکنن استرس میگیریم.حرف من جیز دیگه ای بود.نه تشویق

تورو سننه قربونت برم!!!!
من تشویق نکردم.خودمم با با حجم زیادی از استرس واکسن زدم.طوریکه گریه م گرفته بود اصن.من میگم چرا استر ...

ببخشی شما فعالیتتون زیاده تو خونه مثلا همه کارا رو خودتون انجام میدید

چرا رفتی ؟چرا من بیقرارم
ببخشی شما فعالیتتون زیاده تو خونه مثلا همه کارا رو خودتون انجام میدید

فعالیتم در حد کارای خونه کردنه.بیشتر نه.مامانمم دوسه روز یبار میاد یه کمکی میکنه

تورو سننه قربونت برم!!!!
من تشویق نکردم.خودمم با با حجم زیادی از استرس واکسن زدم.طوریکه گریه م گرفته بود اصن.من میگم چرا استر ...

اون بچه که اون کاربرفیلمش گذاشته بودچندوقتش بودومشکلش گفتن ؟؟؟

بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید
خداروشکرررر اینجا همه دکترن👌🏻 یکی هم بود میگفت دانشجو دندانم و شوهرم متخصصه دیروز عکس فشار سنج ف ...

احتمالا همونی نیست که تنها تخصصش سریالهای درپیت ترکی‌یه؟ 😬

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
احتمالا همونی نیست که تنها تخصصش سریالهای درپیت ترکی‌یه؟ 😬

آخ گفتیییی اول اسمشc داره

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱
آخ گفتیییی اول اسمشc داره ‌

خودشه 😂

بچه پررو این همه هم مچش رو میگیرن باز از رو نمیره

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!