2777
2789
عنوان

شپش:|

166 بازدید | 17 پست

بچه ها نیاید مسخره کنید یا بخندید و اینا از قدیم اطرافیانم طوری رفتار کردن که تو اگه شپش داری دیگه خیلی مسخره ای

شپش از دوست خواهرم به ما سرایت کرده احتمالا نمیدونیم دقیق

دیگه جونم به لبم رسیده تموم نمیشه با شامپوی ضد شپش و روغن زیتون و عرق نعنا هرچی شستم تموم نمیشه چیکار کنیم 

یه گربه هم داریم البته اون رو نمیدونیم داره یا نه من که شپش ندیدم تو بدنش ولی محض احتیاط اونو چطوری شپشاشو ازبین ببریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شامپو نرم کننده بزن با شونه مخصوص شونه کن هر روز لباسها و ملافه ها رو با دمای بالا بشور و اسپری ضد شپش بزن روشون و روی فرشها و مبلها رو ما اینجوری از بین بردیم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
شامپو نرم کننده بزن با شونه مخصوص شونه کن هر روز لباسها و ملافه ها رو با دمای بالا بشور و اسپری ضد ش ...

وای چطوری هر روز ملافه و لباس بپوشیم چی بپوشیم کجا بخابیم 

وای چطوری هر روز ملافه و لباس بپوشیم چی بپوشیم کجا بخابیم 

خشکشون کن و بپوش دیگه هر روز برید حموم ولباسهای اونروز رو بشورید البته باید کل لباسها و شالها و ملافه هایی که استفاده کردید رو با دمای بالا بشورید وگرنه اگه تخمش بمونه ازبین نمیره  خیلی چیز بدیه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

میدونم اصلا اصولی و علمی نیست و فاتحه موها خونده میشه اما این بلارو مادرم سر من و خواهر اورد و طبق نصیحت یکی موهامونو با تاید شست 

میدونم فاجعه است 

ولی اون سالا که شایع شده بود منو خواهرم ب شدت گرفتیم و توی سرمون وول میزدن اونم به چه زیادی 

سه بار با تاید شستیم و شامپوی ضد شپش و شونه دندانه ریز برطرف شد خدارو شکر  

این نکته ی رمز اگر بدانی ،دانی .......ان چیزی که در جستن آنی،آنی
وایییی جونم به لبم رسیده این چه بلایی بود آخه

۲۰ روز هر روز من و دخترام کارمون همین بود واقعا گریم درومده بود از دستش بعد از چند ماه الانم زهرم میره اسمش میاد