2777
2789
عنوان

مسخره ترین چیزی که سرچ کردی چی بوده ؟؟؟؟🥰🥰😂😂😂😂🌹🌹💫

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 48 پست

تکالیف ۲۳ مهر ریاضی دهم

اعصابم خورد بود گفتم شاید پیدا کنم

چیه خو   

سواله دیگ  

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
چگونه شاخ باشیم 

سوال:چگونه شاخ مجازی شویم؟!
جواب:با انجام تمام رفتار و کردار های خرخیل و چندش اور شما یک شاخ واقعی میشوید.

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسخره ندارم چون همه کارام درست حسابه اما یکیش اینه که زدم چگونه حاضر جواب باشیم و الان بسیار حاضر جوابی محترمانه بلدم 😂😂😂😂😂 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹

یادم نیست کجا 

ولی یه جایی دیده بودم یه خانم مسنی سرچ کرده بودند:

سلام خسته نباشید، ببخشید عذر میخوام کرونا گرفتم چکار باید بکنم 

اینا زده بودن تو کادر سرچ🤦‍♂️😑😂

زندگی کوتاه تر از حد تصور ماست، پس تا میتوانی از لحظه به لحظه اش استفاده کن و شاد باش و شادی ببخش...

تصویر کادو دادن🤪🤣

عکس برای موضوع اسپیکینگ کتابم میخواستم خخخخ

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...