2777
2789

لااان دوساله عقدیم یه تیکه جهزیه ام برام نخریدن مامان بابام همه اونایی که با من عقد کردن الاان جهزیه شون اماده هست پولم دارنا ولی نمیخرن هی میگن دم عروسی دم عروسی نامزدمم هی میگه قصد جهزیه خریدن ندارین نامزدمم میبینه جهزیع من اماده نیست هیچ اقدامی نمیکنه درصورتی که جهزیه نامزدم اماده هست بابام یه ۳۰ تومنی فعلا تو بانک داره سه چهار ماهه گذشته ۱۰ تومنش رو خرج کرده منم میترسم از ابروم بابام پول نمیتونه نگه داره بااینکه تاریخ عروسیمون مشخص نیست گفتم بریم خرید چمدون نامزدمو کنیم کهنه که نمیشن...به بابام از قبل محرم قول گرفته بودم که میخام برم خرید گفت باشه الاان بهش گفتم هفته دگ میخایم بریم برای نامزدم چمدون بخرم وایساد دعوا مگه اختیار ما دست توعه من میام اینقدر پول خرج اون پسره عوضی کنم مگه اونا چ احترامی سر تو گذاشتن هر موقع خواست خرید کنه باید با داداشش و باباش بیان بگن من پولو دست شما نمیدم 😐💔

......

خب ب نامزدت بگو تاریخ عروسیو مشخص کنه تا اونام دست بکار بشن جهیزیه بخرن برات

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم نامزدت ک خانوادش قبلا یجا زرنگ بازی دراوردت که بابات سر لج افتاده       بعدم بابات راست میگه اول اونا باید بیان خونه شما تاریخ تعیین کنن بعد شروع کن به خرید     الان کلی جا برا خریدات باید داشته باشی

ببین جهاز خریدن سخت نیس که من تو سه روزاومدم تهران خریدامو کردم برگشتم شهرمون فقط یه دونه سرویس قاشق و چنگالم مونده بود با فرشم که از شهر خودمون خریدم بدون هیچ سختیی

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
پول باشه یک روزه هم میشه خرید

اره بابا

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗