2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف چرتیه که مرد باید کار کنه همیشه حتی جمعه ها! اگه خودش راضیه اشکال نداره فکر کنم. البته... شما خودت کار می کردی و تنبل نبودی شاید شوهرت لازم نبود سختی بکشه. چطوره دست از تنبلی برداری نه؟ 

نینی سایت به طور عجیبی غیر عادی شده. من نمیدونم من وارد بعد دیگه ای شدم یا چی... چطوری زندگی شما در جریانه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده.

من شاغلم 🙂🙂🙂 کارمند رسمی  ولی خب درامد منم کم

ببخشید زشت گفتم. حرفم رو پس می گیرم. بهتره از خود شوهرت بپرسی و شغلش فیزیکیه؟

نینی سایت به طور عجیبی غیر عادی شده. من نمیدونم من وارد بعد دیگه ای شدم یا چی... چطوری زندگی شما در جریانه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده.

ببخشید زشت گفتم. حرفم رو پس می گیرم. بهتره از خود شوهرت بپرسی و شغلش فیزیکیه؟

عیبی نداره

مغازه داره ولی درامد پایین بنده خدا با اسنپ هم کار میکنه باماشین پدرش که یه مقدارم میده به اون

ولی خب گرونی و اصلا نمی رسونیم

کار جدید؟ شاید حدودا ۱۵ الی ۲۰  براورد میکنیم ولی دقیق میست

من که می گم امتحان کنید ارزشش رو داره

حدودا دوازده ساعت کار میشه عیبی نداره؟

اگه بدش اومد اخراج کنه خودش رو. میشه؟