2777
2789
واقعا چرا اسرائیل باید بسازه

نه بابا چین ساخته چند وقت پیش اطلاعیه داده بودن قراره بزودی هم به طور رسمی اعلام شه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
بچه ها کسی اطلاع داره آمار مرگ میر چند تا شده؟فک کنم شکر خدا کرونا دار ریش کن میش

250 نفر در روز

مثل پارسال همین موقع هاست

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣اسراییل کجا بود چین ساخت از ووهان هم منتشر شد مگه خبرشو نخوندی

خخخ دقیقا‌....من که اسرائیل رو مهد علم دنیا میدونم 

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
صد در صد کار انسان بوده و اسرائیل ساختتش و  نابودی همه به جز خودشون

کار چین هست نه اسرائیل

چین و امریکا رقیب های جدی هستن و تو این پاندمی که چین ایجاد کرده خودشو از نظر اقتصادی خیلی خیلی به امریکا نزدیک کرد و از طرفی به شدت به اقتصاد امریکا اسیب زده

چین دوست داره کل دنیا رو بگیره

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
خخخ دقیقا‌....من که اسرائیل رو مهد علم دنیا میدونم 

اره بابا اسراییلو بد به ما شناسوندن وگرنه چه بدی به دنیا کرده مه تا یه اتفاقی میوفته میگن اسراییلو امریکایت

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اره بابا اسراییلو بد به ما شناسوندن وگرنه چه بدی به دنیا کرده مه تا یه اتفاقی میوفته میگن اسراییلو ا ...

دقیقا.....نیم میلیون ایرانی تو اسرائیل زندگی میکنن اکثر پیشرفت های پزشکی از اونجاست

بین علما اختلاف  غربیها میگن چین  شرقیها میگن امریکا واسراییل

تو امار چین رو ببین، ابتلا تقریبا 0 هست. مرگ و میر که هیچی

کشورش بیشتر از بقیه جاها سرپاست  و مردم تو باشگاه و کنسرت و رستوران و تفریح و ... بدون ماسک راحت تو هم میلولن !

دقیقا.....نیم میلیون ایرانی تو اسرائیل زندگی میکنن اکثر پیشرفت های پزشکی از اونجاست

مستندشو تو منوتو دیدی؟ که چه تکنولوژی واسه اب دارن؟ من که غبطه خوردم اونوقت کشور ما پر از ابو منابع اینه وضعمون

🤣🤣اسراییل کجا بود چین ساخت از ووهان هم منتشر شد مگه خبرشو نخوندی

چرا خوندم یعنی اینکه میگن چین  از خفاش گرفته هم درسته اره؟

من و خواهرم از یه کاربری استفاده میکنیم  تنتون سالم دلتون شاد🌸❤
چون نمیخواد تو دنیا جز خودشون کسی باشه میگن نسل شیعه و سنی و مسیحی باید نابود بشه

یکم تحقیق کن بعد حرف بزن فقط شبکه های داخلیو نبین چارتام کتاب بخون عزیزم

مستندشو تو منوتو دیدی؟ که چه تکنولوژی واسه اب دارن؟ من که غبطه خوردم اونوقت کشور ما پر از ابو منابع ...

😢😢😢نمیخام چیزی بگم کاربریم حیفه 

ولی عاشق اونجام

کلیپ دوقولوهای چسبیده رو دیدی 

تو امار چین رو ببین، ابتلا تقریبا 0 هست. مرگ و میر که هیچی کشورش بیشتر از بقیه جاها سرپاست  و ...

راست میگی بخدا من بعضی کلیپا را میبینم تعجب میکنم چقدر هم واکسن ساخته همه یک میلیاارد وخورده جمعیتشو واکسن زده به دنیاهم داره میفروشه

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .